UltraCut FBS II
Huippusuorituskykyinen betoniruuvi helpottamaan asennuksia.
UltraCut FBS II

fischer betoniruuvi UltraCut FBS II 6 sinkitty teräs, 6 mm halkaisija

fischer betoniruuvi UltraCut FBS II 6 sinkitty teräs, on halkaisijaltaan 6 mm ja leikkaavan hammastuksensa ansiosta säästää aikaa sekä helpottaa asennusta. Ruuvi leikkaa syvän uran betoniin ja mahdollistaa siten suurimmat kuormitukset.

6 mm:n betoniruuvivalikoima sisältää seuraavat kannat: Kuusiokanta, lieriökanta/iso lieriökanta, uppokanta ja jatkomutteri / M-ulkokierre kannakointeihin. UltraCut FBS II 6 on täydellinen esimerkiksi putkilinjojen, kanavajärjestelmien, ilmanvaihtokanavien ja moniin muihin taloteknisiin kiinnityksiin.

Siirry FBS II 6

 

fischer betoniruuvi UltraCut FBS II sinkitty (halkaisija 8-14 mm) ja haponkestävä (halkaisija 8-12 mm)

fischer betoniruuvi UltraCut FBS II kolmella eri pinnoitetyypillä – sinkitty teräs (halkaisija 8-14), haponkestävä teräs (halkaisija 8-12) ja FBS II CP mekaaninen galvanointi (halkaisija 8-14) – Tehokas ankkuri, jossa on huippuluokan ominaisuudet. Kierteen hammastus mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen. Betoniruuvi on ihanteellinen kaiteiden, tukien ja hyllyjärjestelmien kiinnittämiseen. Sisätiloihin sopii sinkitty teräs ja ulkokäyttöön haponkestävä teräs, jossa on erikoiskarkaistu punainen kärki. CP-version innovatiivinen pinnoite takaa lisäsuojauksen korroosiolta (suolasumutestissä yli 2000 h). Valikoimaan kuuluvat eri versiot: Uppokantaisena Torx-uralla ja kuusiokantaisena Torx-uralla tai ilman (vain sinkityssä versiossa).

Siirry FBS II 8-14

UltraCut FBS II, FSW säätöaluslevyllä

fischer UltraCut FBS II betoniruuveista tulee entistä monikäyttöisempiä. fischer esittelee UltraCut FBS II -betoniruuvit, joilla on entistäkin pidemmät hyötypituudet, ja uuden FSW-säätölevyn joka on tarkoitettu puurakenteiden, puupalkkien, hirsien sekä puisten julkisivurakenteiden kiinnittämiseen ja tarkkaan säätämiseen oikeaan korkoon.


Siirry FSW
cd-8cc8ccd64-rxmzl