FIS V Zero
Turvallinen ihmisille ja luonnolle
FIS V Zero

Todella monipuolinen ja turvallinen erilaisiin käyttökohteisiin

Teräsrakenteet, jälkiasenteiset harjateräsliitokset tai kiinnitykset asuintiloissa - FIS V Zero -massalla et jätä mitään sattuman varaan ympäristö- ja työturvallisuuden osalta, koska tämä injektiomassa on valmistettu täysin ilman vaarallisia aineita, siksi varoituksia ei tarvita edes etiketissä. Kiinnitykset halkeilemattomaan ja halkeilleeseen betoniin sekä kaikentyyppisiin kivimateriaaleihin onnistuvat helposti.

Hyödyt

Veden alla olevat porareiät
FIS V Zero on helposti käsiteltävissä myös vedellä täytetyissä porarei'issä sen ETA -hyväksynnän mukaisesti, joten sitä voidaan käyttää kaikissa rakennustyömaan olosuhteissa
Paras työturvallisuus
Ilman vaarallisia ainesosia, FIS V Zero antaa käyttäjilleen parhaan turvan asennuksen aikana ja on parhaassa päästöluokassa A+ -luokituksellaan.
Ympäristöystävällisin vaihtoehto
Innovatiivisten ainesosien ansiosta ympäristöriski pienenee merkittävästi, vaikka jätteet hävitettäisiin väärin. Helposti hävitettävissä sekajätteenä, jolloin vältetään kallista hävittämistä vaarallisena jätteenä.
Jälkiasenteiset harjateräsliitokset
Jälkiasenteiset harjateräsliitokset täydentävät FIS V Zero -käyttökohteiden valikoimaa ja tekevät injektiomassasta täydellisen valinnan mihin tahansa käyttökohteeseen rakennustyömaalle.
Asennuslämpötilat
Hyväksytyt asennuslämpötilat -10... 40 °C mahdollistavat FIS V Zero:n käytön ympäri vuoden. Sisäinen asiantuntijaraportti vahvistaa asennuslämpötilaksi alhaisimmillaan jopa -15 °C.

FIS V Zero -ominaisuudet

  • FIS V Zero ei sisällä merkintöjä edellyttäviä vaarallisia aineita, kuten dibentsoyyliperoksidia, joka on luokiteltu herkistäväksi, silmiä ärsyttäväksi ja ympäristölle vaaralliseksi.   
  • FIS V Zero:n vaarattomat ainesosat, takaavat turvallisen asennuksen ja parhaan mahdollisen suojan asentajalle. 
  • Injektiomassa on hyväksytty betoni- ja kivimateriaaliin kiinnittämiseen, jälkiasenteisiin harjateräsliitoksiin ja veden alla oleviin porareikiin.

Lataa tuote-esite

Käyttökohteet

Näköalatasanteet

Harjateräsliitokset

TV-telineet

Kaiteet

Portit

Hoitotasot

Turvallisuus on laskettavissa

Mittaaminen voi olla todella yksinkertaista

fischerin suunnitteluohjelmisto FIXPERIENCE tukee sinua suunnittelijana, insinöörinä ja myyjänä turvallisesti sekä luotettavasti projektiesi suunnittelussa. FiXperience toimii modulaarisesti ja sitä voidaan käyttää moniin erilaisiin käyttökohteisiin.

Ohjelman uusi modulaarinen rakenne sisältää suunnitteluohjelmiston sekä erityismoduuleja.

 

Kemiallisten kiinnikkeiden osalta erityisen tärkeitä ovat moduulit  MORTAR-FIX (fischer -suunnitteluohjelma MORTAR-FIX | fischer), C-FIX (fischer -suunnitteluohjelma C-FIX | fischer), REBAR-FIX (fischer -suunnitteluohjelma REBAR-FIX | fischer) ja RAIL-FIX (fischer -suunnitteluohjelma RAIL-FIX | fischer).

Lue lisää

cd-84f54cbff4-x5wjm