Kattoasennukset
Kattoasennukset


Tyypillisimpiin tasakattoasennuksiin kuuluvat ilmanvaihtoyksiköiden, ilmanvaihtokanavien, putkilinjojen ja kaapelointien sekä kaapelihyllyjen asennukset.

Tavanomaisimmin kiinnitykset tasakattoasennuksissa tapahtuvat:

  • Betoni- tai teräsrakenteisiin
  • Betonirakenteisiin sijoitettuihin terästukiin ja asennuspisteisiin
  • Betonilaatan päälle (”kelluva” asennus)  kuorman jakautumiseksi laajemmalle alalle kattoa

Nämä asennustavat vaikuttavat katon tiiviyteen ja siten myös alla olevien tilojen ja rakenteiden vaurioitumisen ennalta ehkäisemiseen.

Tasakattoasennukset vaativat erityisesti sille suunnitellun asennusratkaisun, joka mahdollistaa kuorman jakamisen tasaisesti kattopinnalle jättäen katon pinnan vesitiiviiksi.

Hyödyt

Järkevä ratkaisu kaikkiin asennuksiin tasakatoilla
fischerin asennusjalka FUS kiskolle mahdollistaa ilmastointilaitteiden, huoltoatasojen, kulkusiltojen, putkimattojen ja kaapelihyllyjen asennuksen ja on optimaalinen ratkaisu kaikkiin asennuksiin tasakatoille.
Vähentää reklamaatioiden ja korjausvaatimusten riskiä
Fischerin kattoasennusjalan avulla varmistat kuormituksen jakautumisen tasaisesti isommalle alueelle kattoa ja näin katolle kohdistuva pistekuorma pienenee. Tämän ansiosta mahdollisten reklamaatioiden ja korvausvaatimusten riski pienenee.
Varmistaa järjestelmien yhteensopivuuden
fischerin asennusjalka on yhteensopiva kaikkien FUS kiskojen kanssa, materiaalista riippumatta, tuoden näin kustannustehokkuutta asennuksiin.
Varmistaa asennusten hyvän kantavuuden sekä vakauden
Tasakattoasennuksiin suunniteltu asennusjalka takaa hyvän kantavuuden ja tukevan asennuksen mahdollistaen näin sen käytön moniin eri asennusratkaisuihin.

Vakio asennusjalka FFRB.
Yksinkertainen & turvallinen:

FUS-kiskojen vaakasuoraan asennukseen.

fischerin asennusjalka FFRB mahdollistaa FUS-kiskojen yksilöllisen vaakasuuntaisen asennuksen ja on yksinkertainen sekä taloudellinen ratkaisu mm. putkilinjoille ja kaapelihyllyille.


Säädettävä asennusjalka FFRBH.

FUS-kiskojen pystysuora asennus.

Säätökiekosta voidaan kääntää portaattomasti kulman säätämiseksi aina 12° saakka. Turvallinen ja taloudellinen tapa asentaa. 

 

Kääntölevy asennusjalassa mahdollistaa 360° säädön FUS-kiskolleja mahdollistaa jalan sijoittamisen juuri halutulla tavalla.

fischer -asennusjalka kulmasäädöllä (FFRBH) mahdollistaa pystysuorien FUS-kiskojen yksilöllisen asennuksen. Tämä takaa turvallisen rakenteen erilaisten liitosten, kulkuteiden ja kaapeleiden asennukseen.

 

Käyttökohteet

Sähkökaapelit ja kaapelihyllyt:

Ratkaisu vakio FFRB asennusjalalla

Ilmastointijärjestelmät, lämmönvaihtimet ja jäähdytystornit:

Ratkaisu säädettävällä FFRBH asennusjalalla

Ilmanvaihtolaitteet ja -kanavat:

Ratkaisu säädettävällä FFRBH asennusjalalla

Putkistot ja putkilinjat:

Ratkaisu vakio FFRB asennusjalalla

Aurinkopaneelijärjestelmät:

Ratkaisu vakio FFRB asennusjalalla

Huoltotasot, kulkuväylät ja -sillat:

Ratkaisu säädettävällä FFRBH asennusjalalla
cd-84f54cbff4-krrdm