DuoSeal
Märkätilojen tiivistävä tulppa.
DuoSeal

2-komponenttinen tulppa, joka tekee silikonista tarpeettoman.

fischer DuoSeal on täydellinen järjestelmä, joka sisältää tulpan ja rst-ruuvin. Se toimii tavallisella tavalla: poraa reikä, asenna tulppa, kiinnitä esine ruuvilla, kiristä ja valmis. Mukana tulevan rst-ruuvin kanssa ratkaisu on ihanteellinen porattujen kaakelireikien tiivistämiseen ilman tiivistysmassaa. Tämä tarkoittaa, että rakenteiden kosteusvauriot ovat mennyttä aikaa.

Hyödyt

Rakenteellisten vaurioiden ehkäisy
DuoSeal tiivistää kaakeleiden reiät täysin ilman tiivistysmassoja ja estää siten rakenteiden kosteusvauriot.
Sisältää ruostumattoman ruuvin
Ruostumaton ruuvi on suunniteltu asennettavaksi nimenomaan märkätiloihin.
Suunniteltu kaakelipinnoille
DuoSeal on tarkoitettu kaakelipinnoille, jotka altistuvat toistuvasti roiskuvalle vedelle ja tilapäisesti seisovalle vedelle. Huomioi kuitenkin yleiset paikalliset määräykset tulppien käytöstä märkätiloissa.
Asenna varovasti kaakeleihin
Yleistulppa on helppo asentaa kaakeliin varovaisesti.
Varma kiinnitys kaikissa rakennusmateriaaleissa
Tulpan rakenne takaa pidon kaikissa rakennusmateriaaleissa. DuoSeal pääsee samoihin kuormitusarvoihin perinteisten nailontulppien kanssa.
Porareikien optimaalinen tiivistys
Pehmeä nailonkaulus mukautuu joustavasti tulpan muotoon ja yhdessä muotoutuvan tulpan rungon kanssa tiivistää porareiän kokonaan.
fischer DuoSeal
Märkätilojen tiivistävä tulppa.

Ominaisuudet


Veden altistusluokkien kuvaus

Luotettava tiivistys märkätiloissa on pakollinen DIN 18534: n ja ETAG 022: n määräysten mukaisesti. Ennen nämä porareiät on jouduttu tiivistämään silikonilla tai muulla tiivistemassalla, joka tekee asennuksesta kalliimman. Se on aiheuttanut kuluja ja vienyt paljon aikaa. Silikoni ei väliaikaisena ratkaisuna myöskään täytä edellä mainittuja standardeja ja tiivistykset on korjattava säännöllisesti.

fischer DuoSealin ja siihen sopivan, ruostumattomasta teräksestä valmistetun ruuvin avulla, voidaan märkätiloissa olevat porareiät tiivistää nyt ensimmäistä kertaa ilman ylimääräistä tiivistysmassaa. Riippumaton testaus- ja sertifiointilaitos, Säure Fliesner Vereinigung e. V on testannut tulpan. Vesitiiviys varmistettiin ETAG 022: a varten ja altistumisluokka W3-I osalta standardin DIN 18534 perusteella.

Märkätilojen tiivistysstandardit

Ei enää silikonia.

Luotettava tiivistys märkätiloissa on pakollinen DIN 18534: n ja ETAG 022: n määräysten mukaisesti.Ennen nämä porareiät on jouduttu tiivistämään silikonilla tai muulla tiivistemassalla, joka tekee asennuksesta kalliimman. Se on aiheuttanut kuluja ja vienyt paljon aikaa. Silikoni ei väliaikaisena ratkaisuna myöskään täytä edellä mainittuja standardeja ja tiivistykset on korjattava säännöllisesti. fischer DuoSealin ja siihen sopivan ruostumattomasta teräksestä valmistetun ruuvin avulla, voidaan märkätiloissa olevat porareiät tiivistää nyt ensimmäistä kertaa ilman ylimääräistä tiivistysmassaa. Riippumaton testaus- ja sertifiointilaitos, Säure Fliesner Vereinigung e. V on testannut tulpan.

Vesitiiviys varmistettiin ETAG 022: a varten ja altistumisluokka W3-I osalta standardin DIN 18534 perusteella. Kun otetaan huomioon märkätilojen kansalliset ja kansainväliset tiivistysstandardit, DuoSealin mukana toimitettavan ruuvin kanssa soveltuu ihanteellisesti yritystiloihin, yksityisiin ja julkisiin märkätiloihin, joihin usein roiskuu vettä ja mihin sitä voi kertyä tilapäisesti. Huomioi kuitenkin yleiset paikalliset määräykset tulppien käytöstä märkätiloissa.


Lue koko tarina


Uusikin kylpyhuone voi kärsiä home- ja vesivahingoista, jos porareikiä ei ole tiivistetty kunnolla. Uusi fischerin innovaatio DuoSeal todistaa, että porareikien tiivistäminen voidaan tehdä täysin ilman silikonia. Voit itse vaikuttaa tulpan valinnalla siihen, pysyykö kylpyhuoneesi viihtyisänä pitkään, vai tuleeko siitä jatkuva saneerauskohde.


Lue lisää

ZVSHK-palkinto

fischer DuoSeal:lle on myönnetty ZVSHK Award 2021. Tällä palkinnolla saksalainen yhdistys tunnustaa innovatiiviset kylpyhuonetuotteet, jotka ovat esimerkillisesti muotoiltuja ja helpottavat elämää merkittävästi.

Käyttökohteet

Seiniin kiinnittäminen keittiöissä

Kiinnitykset lähellä pesuallasta

Suihkun lisävarusteet

Pyyhepidikkeiden kiinnitykset

Tilanjakajien kiinnitykset

Pukuhuoneiden varusteet

Kaapit ja hyllyt lähellä vesipistettä

LVI-tuotteiden asennukset

Kylpyhuoneiden kalustaminen

cd-84f54cbff4-krrdm