Where the best is normal.

Where the best is normal.

Melko normaalia: Laatua tiimityön kautta

Jalkapallossa kuten tosielämässäkin: usein ihmisillä on suuri merkitys. Oikealla tiimityöllä voidaan saavuttaa isoja asioita. Kukaan ei tiedä tätä paremmin kuin Jürgen Klopp. Kaksinkertainen FIFA:n vuoden valmentaja muodostaa menestyksekkäästi voittavia joukkueita kerta toisensa jälkeen kohdennetulla motivaatiolla, joka perustuu hänen hillittömään tahtoonsa ja kunnianhimoonsa. Siksi olemme yrityksenä tehneet maalin tällä kumppanuudella. Pyrimme parhaaseen päivittäin ja pyrimme jatkuvaan kehitykseen, uskollisena mottona "Ne, jotka antavat sille kaiken yhdessä, voivat vain parantua". Se, että "Kloppo" kasvoi myös lähellä pääkonttoriamme Waldachtalissa, tekee siitä täydellisen ottelun. Tervetuloa takaisin, Jürgen.

20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
Innovaatiota motivaation kautta
Where the best is normal.
Siteeraus
Kumppanuus fischerin kanssa ei ole tavanomaista yhteistyötä; se on asia, joka on lähellä sydäntäni. Se on minulle vähän kuin tulisin kotiin.
Jürgen Klopp

#MOTIVAATIO

#INNOVAATIO

#JOUKKUEHENKI

 


Taktiikkakuningas kohtaa turvallisen kiinnityksen. Tämä voisi olla iskulause yhteistyöllemme miellyttävän, menestyvän valmentajan kanssa. Kloppin nimi on fischeriltä tuttu. Hänen isänsä Norbert työskenteli Fischerin kenttäpalveluksessa lähes 35 vuotta vuoteen 1998 asti, joten yrityksellä oli suuri rooli Jürgenin lapsuudessa. Hän ei koskaan menettänyt yhteyttä professori Klaus Fischeriin vuosien varrella, ja valmentajan allekirjoittama jalkapallopaita roikkuu yrityksen omistajan toimistossa. Yksi asia, joka näillä kahdella on yhteistä, on se, että he todella saavat pallon pyörimään, kun on kyse innovatiivisesta hengestä.
IMG_3504.JPG -> 20221206_Fischer_Auswahl_Sideshots_JK.pdf
Siteeraus
Esimerkillisellä ajattelutavallaan, arvoillaan ja ammattitaidollaan hän sopii täydellisesti tiimiimme ja siten fischer-perheeseemme.
Prof. Klaus Fischer
sc10-cd-2