fischer järjestelmät
Lisäarvoa teollisuuteen ja projektikumppaneille
fischer järjestelmät

Suuruus rakentuu suurille ratkaisuille.


fischer tukee ympäri maailmaa kunnianhimoisia rakennushankkeita ja monimutkaisia infrastruktuureja. Ratkaisumme on suunniteltu mahdollistamaan tehokas työnkulku ja maksimoimaan turvallisuusolosuhteet. Olipa kyse jälkiasennetuista raudoitusliitännöistä, valukanavista, asennusjärjestelmistä, passiivisesta palontorjunnasta tai vaikuttavista julkisivuista, fischer-tuotteet täyttävät korkeimmat vaatimukset tänään ja huomenna.

Järjestelmien toimittajana tarjoamme arkkitehdeille, suunnittelijoille ja asentajille monipuolista palvelua suunnitteluvaiheesta rakennesuunnitteluun ja oikea-aikaiseen toimitukseen työmaalle.

fischer järjestelmät
Suuruus rakentuu suurille ratkaisuille.

Esteettiset ja energiatehokkaat julkisivut tarvitsevat vahvoja ratkaisuja.

fischer julkisivujärjestelmät.

fischer julkisivujärjestelmien avulla suunnittelumahdollisuuksillasi ei ole käytännössä mitään rajoja. Luo fantastinen arkkitehtuuri, jolla on korkeimmat kestävän kehityksen ja energiatehokkuuden standardit.

Julkisivujärjestelmät tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia sadesuojajulkisivujen näkyvään ja piilotettuun kiinnittämiseen. Riippumatta siitä, kuinka korkeat vaatimukset rakennuksesi estetiikalle, toiminnalle ja turvallisuudelle voivat olla, tarjoamme oikean järjestelmäratkaisun. Tämä asettaa sinut vahvaan asemaan huomista varten. 

Voit suunnitella julkisivujärjestelmät FACADE-FIX:llä, joka on fischer FiXperience Suite -moduuli.

Lue lisää julkisivujärjestelmistäTehokkaat ja turvalliset asennusjärjestelmät vaativat vahvoja ratkaisuja.

fischer asennusjärjestelmät.

fischer asennusjärjestelmillä toteutat paloluokiteltuja järjestelmäkokonaisuuksia sisä- ja ulkotiloihin, niin ilmanvaihto kuin putkiasennuksiinkin.

Luotettavat ratkaisut soveltuvat monimutkaisiin yhteiskannakointijärjestelmiin, tasakattoasennuksiin ja kaikkiin muihin taloteknisiin asennuksiin, sekä myös teollisuuden ratkaisuihin.

Yksilöllinen ja laaja tuotevalikoima mahdollistaa sen: olipa kyseessä massiivikiskojärjestelmä, kevytkiskojärjestelmä, putkikannakkeet tai asennuskiskoista toteutettu kattoristikko kannakointia varten - fischer-asennusjärjestelmät soveltuvat aina kevyistä kuormista raskaisiin saakka.

Meiltä löydät optimaalisen ratkaisun jokaiseen työkohteeseesi. Meiltä saat asiantuntijan tuen. Me fischerillä autamme sinua asennus- yhteiskannakointijärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa projektisi kaikissa vaiheissa.

Voit suunnitella asennusjärjestelmät INSTALL-FIX:llä, joka on fischer FiXperience -moduuli.

Lue lisää asennusjärjestelmistä

cd-84f54cbff4-mn82j