Kehyksen kiinnitys SXRL

Monipuolinen, jossa on useita kiinnityspisteitä

Etusi yhdellä silmäyksellä

  • fischer-kehyksen kiinnitys SXRL on monipuolisin valikoima. Kaikissa rakennusmateriaaleissa erinomainen kantavuus, jopa kolme ankkurointimäärää, halkaisijat 8, 10 ja 14 mm ja ankkuripituudet jopa 360 mm tarjoavat monenlaisia sovelluksia.
  • Eri kiinnityspisteiden syvyyttä säännellään eurooppalaisessa teknisessä arvioinnissa (ETA), joka pitää jokaisen rakennusmateriaaliluokan: 50, 70 ja 90 mm SXRL 8 ja SXRL 10, 70 ja 90 mm SXRL 14: lle.

Siirry SXRL-valikoimaan

Siirry kehyksen vahvistamiseen täydelliselle alueelle

Rakenne 

  1. Pitkä laajennuselementti, jossa on enintään kolme ankkurointisyvyyttä, kääntää SXRL: n joustavaksi tuotteeksi ja sen vuoksi monipuolisimmalle kehyskalvolle fischer-tuotevalikoimassa.

  2. Pitkät kaaret estävät pistokkeen kääntymisen asennuksen aikana. Tämä takaa lisää turvallisuutta etenkin, kun se asetetaan syvälle. 

  3. V-muotoisella pinnalla varustetun pistokkeen erityisgeometrian avulla kuormat jakautuvat tasaisesti porausreikään. Se tarjoaa paremman käytettävyyden kaikissa rakennusmateriaaleissa ja erinomaiset kuormitusarvot. 

  4. Kiinnityspisteen syvyys 50 mm: betoniin, kiinteisiin ja ontomiin rakennusmateriaaleihin SXRL 8 ja SXRL 10 varten

  5. Ankkurointisyvyys 70 mm: Kaikissa rakennusmateriaaleissa - betonista, kiinteistä rakennusmateriaaleista, ontto rakennusmateriaaleista ja ilmateistä. 

  6. Ankkurointisyvyys 90 mm: SXRL 8: n ja SXRL 14: n ontto rakennusmateriaaleissa ja ilmateissä, SXRL 10: ssä ilmakuparissa.

  7. Tyypin FUS (kuusioruuvilla, jossa on esivalmistettu aluslevy ja ankkuriholkki, jossa on laaja reuna) sopii erinomaisesti metallirakenteiden kiinnittämiseen. Ankkuripohjan levyn ja ruuvin välinen kosketuskorroosio estetään.

Toimivuus

ontto rakennusmateriaaleissa alustalla suojaava voimansiirto taataan kahden laajennusvyöhykkeen kautta. Toinen laajennusvyöhyke ei murskkaa huokoisia lohkotyylejä, joten niitä voidaan käyttää voiman lähettämiseen.
ilmateitse ja kiinteissä rakennusmateriaaleissa nämä kaksi laajennusvyöhykettä yhdistyvät muodostamaan yhden pitkän laajennuselementin, jolloin kuorman tasainen ja tasainen jakautuminen substraattiin saadaan aikaan.

Sovellukset

Julkisivu-osarakenne
Sisärakentaminen
Puu rakentamainen
sc93-delivery-1