Fischeriltä löytyy oikea ratkaisu mihin tahansa ongelmaan,  jokaiselle seinälle oikeanlainen tulppa.
Minkä tulpan valitsen ontelolattaan, tiileen tai muuhun erikoismateriaaliin? Mikä tulppa on oikea projektiini?

Oletko koskaan miettinyt näitä kysymyksiä, etkä ole löytänyt ratkaisua?
Uusi ilmainen fischer App -tuotetunnistin iOS ja Androidin auttaa sinua löytämää oikean ratkaisun.
fischer App -tuotehakija löytyy App Store Android-laitteiden App Storesta iOS-laitteille.

Löydät sen myös verkkosivuiltamme!

App Storeen iOS-laitteille

Android-laitteiden App Storesta

sc10-cd-2