LVI asennusjärjestelmä

Putkiliitosten turvalliset kiinnitysratkaisut

Asennusjärjestelmät

Tällä alueella fischer tarjoaa luotettavaa ohjausta ja kaikentyyppisten mediarivien kiinnittämistä rakennustekniikkaan. Yleiskäyttöiset kanavat, kannattimet, liitäntä- ja rakenneosat, kiinnikkeet ja asennusvarusteet ovat erittäin vaihtelevia yhdistettävissä ja monipuolisia. Optimaalinen järjestelmäratkaisu, modulaarinen rakenne, taloudellinen vakuuttava ja erittäin helppokäyttöinen, esim. läpäisyjärjestelmällä.

Löydät fischer SaMontec -tuotteet ja -dokumentit & nbsp; yhdellä silmäyksellä tuotteen verkkoluettelossa.

tuotteen online-luetteloon

fischer valokanavajärjestelmä. Helppoa ja elinkelpoista.

FLS-järjestelmä mahdollistaa horisontaalisten ja pystysuorien asennusten taloudellisen ja turvallisen asennuksen. Sen moduulirakenteen ja jo valmiiksi koottujen rakenne- ja liitäntäelementtien ansiosta se on helppo ja nopea asentaa.

Vaihtokanavajärjestelmä koostuu kolmesta pääelementistä: Asennuskanavat FLS ja ripustinkannattimet ALK, valmiiksi koottu rakenneosa satulalaipan SF Clix 31 ja asennuskulma MW Clix 90, sekä optimoidut liitännät elementit FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P ja vastaavat kulmat ja kanavaliittimet.

Lisätietoja FLS-valokanavajärjestelmästä

Asennusverkosto

Joustava järjestelmä luo luovaa ulottuvuutta

fischer kehitti korkean joustavan asennusverkon fischer SaMontec -järjestelmän yksittäisistä osista. Asennuskanavilla ja erikoiskiinnikkeillä rakennustaso vahvistetaan rakennusten alakattoon. Tämä voi - myös myöhässä - säätää ja varmistaa ohjaamaan kaikenlaisia materiaaleja millä tahansa halutulla tuotantotasolla.

Järjestelmä ei sovellu vain uusiin rakenteisiin vaan myös viivästyneisiin asennuksiin. fischer on siksi luonut luovuuden suunnittelijoille ja arkkitehtuureille. Valo- tai äänenvaimennuselementit voidaan esimerkiksi kiinnittää verkkoon.

fischer tukee putken reittien mitoitusta ja tarvittavat kiinnityselementit suunnittelutyökalulla fischer SaMontec.

Jukka Kemppainen / Projektimyynti

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!
Suomalaistentie 7 b
ESPOO
fe80::283b:1a2:f52e:7ce5%9