ETIC

Kiinnitysjärjestelmät ulkoseinien eristykseen

Mikä on ETIC?

Ulkoiset seinäeristyskiinnikkeet (ETIC) ovat ulkoisia seinäpinnoitteita, jotka täyttävät rakennuksen kirjekuorien tekniset lisäeristysvaatimukset.

ETIC: n käyttöä säännellään rakennushyväksynnöillä Saksassa, erityistapauksissa, yksittäisten tapausten hyväksyntä voi olla tarpeen.

Fischerin ETIC-järjestelmän kiinnitin täyttää rakennusten lämpöeristykseen liittyvät vaatimukset suurelta osin tehokkuuden ja ekologian osalta.

Fischerin edut yhdellä silmäyksellä

  • Täysi palvelu yhdeltä palveluntarjoajalta.
  • Ulkoisen seinämän vähemmän lämpöenergian menetys; julkisivujen erinomaisen lämmöneristeen avulla.
  • Hiilidioksidipäästöjen voimakas vähentäminen; vähemmän lämpöenergian tarpeita.
  • Pitkäaikainen vakiintunut peruskankaan huolto; ei ole halkeamia muodostumassa kantavalle seinälle.
  • Asumistuen käyttökelpoisempi alue; yhtä suuret ulkoiset mittaukset, vähemmän seinämän paksuutta voidaan rakentaa.
  • Lisää terveellistä sisäilmastoa; sisemmän seinämän korkeampi pintalämpötila estää lauhteen menetyksen, joten ei ole tunkeutumisilmiötä, ei suihketta ja hometta tuottava viljely.
  • Monipuolinen julkisivujärjestely; saatavana on laaja kirjon mahdollinen pintapeite ja värit.
  • Maksamatta oleva kustannus-hyötysuhde; ETIC-järjestelmät edustavat yhtä taloudellisimmista toimenpiteistä uusien ja vanhojen rakennusten julkisivujen lämmöneristämiseksi.

Moderni ETIC-arkkitehtuuri keraamisilla tai luonnonkivipinnoilla

Uuden rakennus- ja rakenneuudistusalan ulkoisen seinäelementin lämpöeristysominaisuuksien korkeammista vaatimuksista johtuen ulkoiset seinäeristykset kiinnittävät yhä enemmän merkitystä. Tämä ei kuitenkaan estä sitä, että rakennuksissa on oltava vain päällystyspäällyste. Pinnat ovat ETIC-järjestelmän valmistajan mukaan keraamisia tai luonnonkivipintoja. Järjestelmän korkeamman kuolleen painon vuoksi tämä vaatii myös suuremman vaatimuksen pistokkeesta. & Nbsp;

Ankkurointi kankaan läpi

Jos pistokkeet kiinnitetään lujittavan kudoksen läpi, tarvitaan vaalea varsi niin, että kankaan silmukat eivät murtuisi eikä työnnettäisi eristeitä. Kun kuormat jakautuvat tasaisesti kelluvan ja vahvistuskudoksen läpi, levyn halkaisija on 60 mm riippumatta eristysmateriaalista. Ankkurietäisyys (a) on seurausta: (n = pistokkeiden määrä neliömetriä kohden). Suggest an edit About Google TranslateCommunityMobile

VBS-M kaksoislehtisen muurausrakenteen muuttamiseksi

Jos käytettävissä olevat langalliset haarat eivät ole riittävän suuria tai vahingoittuneet korroosion kautta, on tehtävä uudelleenjärjestely vakauden varmistamiseksi. Mekaaninen korjaava seinäliitos mahdollistaa viivästetyn, nopean ja taloudellisen jälleenrakentamisen kasvotulkityöhön.

Hyväksytty kiveen ja sängynivelen kiinnitys takaa vaihtelevat käyttömahdollisuudet ja korkean turvallisuustason. Tätä tarkoitusta varten VBS-M: n korjaava seinäteline asetetaan mekaanisesti läpivientiin asennetulla tiilimuodostelmalla kantokahvan päälle. Kaksi kantokahvan ja kasvotyyppisen kahden laajennuksen laajennusvyöhykkeet varmistavat turvallisen yhteyden.

Kauppaliitto ETICS

Jotta ylläpidettäisiin läheistä yhteyttä markkinoiden ja järjestelmien valmistajiin, E.W.I. Fischer Germany Vertriebs GmbH WDVS Fachverbandin jäsen.

Näin varmistetaan innovatiivisten tuotteiden kehittäminen ja jatkuva tiedonsiirto. ETICS-kiinnittimet myydään yksinomaan WDV-hyväksynnän haltijoiden kautta.

Jere Makkonen / Teollisuusmyynti

Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!
Suomalaistentie 7 b
ESPOO
sc93-delivery-2