A|C|T - Advanced Curtain wall Technique 

Täydellinen järjestelmä tuuletettujen julkisivujen kiinnittämiseksi

fischer tarjoaa järjestelmää ACT (Advanced Curtain Wall Technique) innovatiivisella, laadukkaalla ja täydellisellä järjestelmällä ilmastoiduille julkisivuille arkkitehtuureille ja suunnittelijoille. Parannettavuuden ja taloudellisten etujen ohella ACT-järjestelmä sisältää erityisesti erinomaisen arkkitehtonisen luovan ulottuvuuden:

ACT mahdollistaa 20 mm: n paksuisesta ashlarista valmistettujen julkisivujen käytön sekä lasilevyt ESG ja TVG 6 mm: n lasipaksuudesta.
Lisäksi kiinnitysankkurin sijainti taaksepäin on vapaasti valittavissa. Yksittäisten tai kaikkien levyjen vaihtoa on helppo käsitellä. Jopa paljastavat paneelit voidaan kiinnittää helposti ja joustavasti.

Esteettinen korostus:

Fischer Zykon-Panel Anchor FZP-II: n yhteydessä oleva alitustekniikka varmistaa, että liitoksessa ei ole näkyviä kiinnityselementtejä. Suggest an edit About Google TranslateCommunityMobile About GooglePrivacy & TermsHelpSend feedback

ACT laajentaa vaihtoehtoja ja pienentää kustannuksia

Fischer ACT -järjestelmä avaa tien vaivatonta ja kustannustehokasta houkuttelevien, monimutkaisten fa & ccedil ades -tuotteiden suunnittelua varten. Syy johtuu itse järjestelmästä - FZP II, fischer zykon-paneelin ankkuri, joka on alipäällystetty ja siten jännitystallennettu kiinnitysjärjestelmä, joka asennetaan esiporaiseen reikään.

Tämä tekniikka tarjoaa useita kertoja korkeampia kuormia kuin perinteiset kiinnitykset. Koska ankkurin paikannus voidaan optimoida, levyn taivutusmomentti pienenee noin 50% verrattuna perinteisiin järjestelmiin.

Tämä mahdollistaa pienemmän paneelin paksuuden ja suuremman paneelin koon. Lisäksi vaihtelevaa levyn paksuutta voidaan kompensoida käyttämällä stand-off-ankkurityyppejä.

ACT System -tekniikka yhdistää täydellisesti paneelin ankkureiden, yksittäisten alusrakenteiden ja hienostuneen poraustekniikan käytön. Tämä maksaa rakennustyömaalla, jossa asennus on nopeaa ja yksinkertaista, riippumatta sääolosuhteista. Rakennusaikaa pienennetään & ndash; ja niin ovat kustannukset.

Kolme ACT-järjestelmää yhdellä silmäyksellä

Järjestelmä yksi

SystemOne, fischerin runkorakenne, on olennainen osa ACT-järjestelmätekniikkaa. Se on suunniteltu suurille kuormituksille, suurikokoisille, raskaille, luonnonkivipaneeleille ja laakeroimattomien rakenteellisten elementtien siltaamiseksi. SystemOne vähentää paikan päällä asennusaikoja ja melua, esimerkiksi korjaustöiden aikana, ja helpottaa paneeleiden vaihtamista.

Kustannustehokas ja vakio-yhteensopiva: fischer paljastaa kulmakannatin SystemOne-alusrakenteiden paljastuspaneelien mekaaniseen kiinnitykseen.

Aseta yksi valo

SystemOne-valo on tehokas ratkaisu, kun asennetaan ilmastoituja kevytrakenteisia, ade-paneeleja. Kuten olette odottaa, tämä rautatiepohjainen järjestelmä tarjoaa myös kaikki edut, jotka tekevät SystemOnesta ainutlaatuisen:

 • nopea asennus koukku- ja rullausjärjestelmän ansiosta
 • Ankkurointipiste ei ole näkyvissä nivelissä
 • Suunniteltu suurille kuormille
 • liukuvien rakenteellisten elementtien siltaaminen
 • täydellinen teräsrakenteiden rakenteiden ylivalvaukseen
 • mekaaninen kiinnitys paljaille paneeleille
 • fa & ccedil, ade-paneelien tuhoamaton korvaaminen

Seinäkiinnitysjärjestelmä

 •  Minimoitu kylmäsiltoja
 • Pienentyneet porauskustannukset
 • Kohinanvaimennus korjaustöiden aikana
 • Kuiva asennus, jopa äärimmäisissä lämpötiloissa

Lasipiste kiinnitetään alalevyllä

ACT-poraustekniikka, sama kuin meidän alittavissa oleva ankkuri ja alusrakenne, on uusinta tekniikkaa. Porausreikien laitteet ovat tärkeitä osia koko järjestelmästä, joka koostuu poratusta reiästä ja ankkurista.

Poraukseen fischer tarjoaa omakohtaisesti kehitettyjä koneita eri kokoisissa kannettavissa koneissa paikan päällä tapahtuvaan käyttöön laajamittaisissa sarjatuotantolaitoksissa. Nämä koneet mahdollistavat nopeiden ja kustannustehokkaiden reikien porauksen renkaiden poraustyökalujen ansiosta. Asennuslaitteita käytetään sitten ankkureiden sovittamiseksi paneeleihin. Asiantuntijoiden asentaminen ACT-osaamiskeskukseen tarjoaa laajan valikoiman porauksen ja asetusten palveluita:

 • Suuri valikoima koneita
 • Laajamittaiset sarjatuotantokoneistot
 • Tuki laitteen valinnassa
 • koneiden osto / vuokraus

Ensimmäinen lasipistevahvistus, joka on kiinnitetty alasivulla maailmassa, on uusinta tekniikkaa

Berliinissä sijaitseva Deutsche Institut für Bautechnik (DIBt) on myöntänyt yleisen hyväksynnän fischer Zykon-pistesovittimelle (FZP-G). Vallankumouksellinen kehitys on uusinta, ja sitä voidaan nyt käyttää ilman lupaa yksittäisissä tapauksissa hienostuneelle lasikuidulle, adesille. Yrityksemme on onnistunut luomaan alhaisemmalle teknologialle lasin, joka ei ole läpäissyt lasia, joka on ensimmäinen paikka, joka sopii lasille.

FZP-G-Z: ssä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu pistemäinen pistoke. Se koostuu kartiopultista, laajennusholkista, muovikorkista, aluslevystä ja kiinnitysmutterista. Sileä lasin ulkopinta, ade tarjoaa arkkitehdille laajemman suunnittelukentän, mutta samaan aikaan herkkyys likaantumiselle ja puhdistukselle on vähentynyt.

Fischer FZP-G-Z: ta on saatavana kahdessa muunnelmassa karkaistulle turvalasille (ESG tai ESG-H) ja laminoidulle turvalasille (VSG). Lasilaatat voidaan emaloitu tai päällystää ja ne voivat myös toimia aurinkopaneeleiden substraateina, jotka on laminoitu.

Palvelu ACT

Tarjoamme sinulle kaiken kattavan palvelun yhdestä lähteestä
Että fischer Palvelu

Tuotteet ACT

Kompakti ja informatiivinen kaikki ACT-tuotteet yhdellä silmäyksellä
Että fischer ACT tuotteet

References ACT

Olipa Gotthard Tunnel tai Burj al Arab, fischer on maailmanlaajuisesti pysytellyt ajassa
Että fischer viittaukset
sc93-delivery-1