Ratkaisut tee se itse

fischerillä on oikea ratkaisu jokaiseen sovellukseen: erittäin erityinen, kun se tulee siihen - tai universaali tulppa jokaiselle seinälle.

Minkä tyyppisiä tapoja valita onteloihin, kiinteään kiviin tai kartongin rakennusmateriaaleihin? Minkä tyyli on oikea sovellukseni?
Fischerissä on eri vaihtoehdot löytää oikea tulppa.

Kodin parannuskehys

fischerillä on oikea ratkaisu jokaiseen sovellukseen: aivan erityinen, kun se on tarpeen - tai yleinen tulppa jokaiselle seinälle.

Mitkä tulpat valitsen onteloihin, kiinteisiin tiili- tai kartongiin? Mikä tulppa on oikea sovelluksestani? Oletko koskaan asettanut itsellesi kysymyksiä ja et löytänyt tapaa auttaa itseäsi, jotta uusi seinäkaappi ei menettäisi suoraan sen asentoa?

Tuotetietokantaa

fischer app

Meiltä löytyy myös ilmainen sovellus älypuhelimelle tai tablet-laitteelle:

App Storessa iOS-laitteille
ja Play-kaupassa Android-laitteille

Vain muutamalla klikkauksella jokainen DIY-harrastaja oppii myös kaiken tässä kiinnittimiä, rakennusmateriaaleja ja asennusta. App-sovellus näyttää sinulle suoraan lähimmän jälleenmyyjän.

Product online catalouge DIY

Tuotevalikoimamme erikoisuussuodattimien ansiosta myös kunnianhimoinen do-it-yourselfer löytää oikean tuotteen korjausongelmaansa.
Siirry tuotteen verkkoluetteloon
Duotec Heimwerker Modell des Monats

Kuukauden käsityöläinen

Fankcher DUOTEC, onkalolaisten asiantuntija, on helppokäyttöinen ratkaisu raskaisiin kuormituksiin, erityisesti paneelimateriaaleihin. Nyt saatavilla kahdessa koossa.
Siirry fischer DUOTEC

Jopa nopeampi sopivaan kiinnitykseen aihe-segmentteihin ja fischerin värikoodijärjestelmään!

Voit päättää tämän avustuksen kautta välittömästi, jos tarvitset vain fischer-tulppia tai myös sopivia ruuveja, säikeitä, ympyräkoukkuja ja sopivaa lisävarustetta.
Lisäksi on olemassa todistettu fischer-värikoodausjärjestelmä, jonka avulla voit valita välittömästi sopivan rakennusmateriaalin substraatin ja yksinkertaistaa sen vuoksi etsimään sopivaa pistoketta rakennusmateriaalille.

Sen lisäksi löydät selkeät tuotepakettikuvakkeet, joissa on tietoja maksimaalisesta kantavuudesta kilogrammoina, sekä lisäkorjausvinkkejä.

Muuten: Kaikki tiedot löytyvät myös pluger-etsimisestämme fischerin verkkosivustolta.

Sopiva hylly on perustettu ja se on nyt kiinnitettävä seinään - tämän turvallisen ja kestävän kiinnittämiseksi tarvitaan sopivat pistokkeet ja ruuvit.

Nopeasti osaksi laitteistoa ja hankkimalla sopivat kappaleet - kuitenkin usein on kohta paikan päällä kysymällä, mitkä ovat oikeita. 

Oikea pistoke ja ruuvin valinta riippuvat periaatteessa painosta, kiinteästä esineestä ja rakennusmateriaalista, johon esine tulisi kiinnittää. 

Fischeristä löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen kiinnitysvaatimukseen - tämän ratkaisun löytäminen, osa-alueiden segmentointi seinällä ja fischer-värikoodausjärjestelmä auttavat sinua.

Jukka Kemppainen / Projektimyynti

fischer Finland Oy
Suomalaistentie 7 b
ESPOO

10.209.131.17