WOOD-FIX

Sovellusten nopea laskeminen fischer Power-Fast- ja Construction-ruuveilla, kuten katon eristämisen tai niveltymisen kiinnittäminen rakenteisiin puurakenteisiin. 

Suunnittelupäälliköt noudattavat eurooppalaista teknistä arviointia [ETA] ja DIN EN 1995-1-1 (Eurocode 5) ja niihin liittyviä kansallisia hakemusasiakirjoja. Moduuli on suunniteltu kattopäällysteiden kiinnittämiseen fischer-ruuveilla, joilla on erilaiset kattorakenteet, sekä painekestävien eristemateriaalien käytön aikana.

Tämä ohjelmamoduuli määrittää automaattisesti oikeat tuuli- ja lumikuorma-alueet tietyltä postikoodilta. Vaihtoehtoisesti voit syöttää nämä arvot käsin.

Muissa moduuleissa: pää- ja toissijaiset palkin liitokset, päällystysvahvikkeet; väärien reunojen / palkkien vahvistaminen, leikkausnesteen suojaus, yleiset liitokset (puu / teräslevy), lovet, läpimurto, päiden uudelleenjärjestely ja leikkausliitäntä, liitoksen tai pikemminkin vahvistamisen suunnittelu voidaan toteuttaa fischerin Virta-Täysin täysin kierretty ruuvi.

Uusimmalla moduulilla "yleiset ruuviliitokset" yleiset ruuviliitokset voidaan mitata fischer Power-Fast- ja fischer Power-Full -ruuveilla.

Latauksiin ja järjestelmän vaatimuksiin

Yhteystiedot / Tekninen tuki

fischer myyntikonttori

sc93-delivery-2