Lataa järjestelmävaatimukset

Kehitämme ohjelmistoamme jatkuvasti asiakkaillemme. Jotta saisimme parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja tuottaisimme näin suurimman mahdollisen voiton asiakkaillemme, olemme ottaneet käyttöön vain Microsoft.net-kehyksen 4.6. Tällöin saavutetaan nopeampi latausten ja päivitysten aikana ja paremman suorituskyvyn ohjelmien käytön aikana. Lisäksi kehitimme kolme uutta ladattavaa tapaa, joiden avulla jokainen täyttää erityisen operaattoriryhmän.

Lataukset

Online Installer (yksittäinen sijaintiversio)

Tämä versio sisältää uuden FIXPERIENCE "Web-asentaja". Latauskoko on vain 14 Mt. & Nbsp; Asennuksen aikana ohjelmisto saa itselleen vielä tarvittavat komponentit fischer-palvelimelta. Jos päätät ladata myös CAD-offline-moduulin, latauksen koko nousee n. 540 Mt. Jos aina integroitu CAD-verkkotila riittää, suosittelemme aina pienempää latauskoon käyttämistä. Suosittelemme tämän tyyppistä latausta yksittäiselle sijaintitietokoneelle, joka voi olla aina yhteydessä internetiin.

Lataa yksittäinen paikkaversio

MSI-verkkopaketti ylläpitäjille (verkkoversio)

Tämä versio on tarkoitettu verkonvalvojille, jotka käyttävät ohjelmistoa verkossaan tai toimivat terminaalipalvelimilla.

Lataa MSI Network-paketti

Yksittäisen sijainnin versio / Offline-asennus (CD-versio)

Tämä versio sisältää täydellisen CD-version, joka saa aina päivityksen, jos ohjelmisto saa päivityksen. Siksi voit pitää FIXPERIENCE myös nykyisenä, jos tietokoneella olevaa ohjelmistoa ei voi yhdistää internetiin. Suosittelemme tämäntyyppistä latausta yksittäisille sijaintitietokoneille, joita ei voi yhdistää internetiin.

Lataa offline-asennus

Laitteistovaatimukset

Päämuisti: Min. 2048 Mt (2 Gt)

Käyttöjärjestelmät: Windows Vista® (Service Pack 2) Windows® 7 (Service Pack 1) Windows® 8 Windows® 10

Huomautukset: Varsinaiset järjestelmävaatimukset vaihtelevat järjestelmän kokoonpanon ja käyttöjärjestelmän mukaan.

Huomautus Windowsille® XP: Microsoft on lopettanut käyttöjärjestelmän Windows® XP huhtikuussa 2014. Tästä syystä Microsoftilta ei ole enää päivityksiä jne. Sen vuoksi tämän käyttöjärjestelmän fischer-konserni on tukenut.

Yhteystiedot / Tekninen tuki

fischer myyntikonttori

sc93-delivery-1