INSTALL-FIX

Ohjelma vie käyttäjät vaihe vaiheelta suunnitteluprosessin kautta. Tilanäyttö ilmoittaa jatkuvasti valitun fischer-asennusjärjestelmän staattisesta kuormituksesta. & Nbsp; Jopa kymmenen erilaista standardiliuosta ml. konsolit, kehykset ja kanavat voidaan säilyttää pikavalinnassa. Vaihtoehtoisesti monimutkaisempien järjestelmien suunnittelu voidaan aloittaa valitsemalla haluttu asennusjärjestelmä. Ohjelma mahdollistaa kanavien koon muuttamisen sekä numeroiden ja & nbsp; tukipisteiden etäisyys järjestelmän parhaaseen hyödyntämiseen.

Seuraavassa vaiheessa voidaan määritellä putkien tyyppi, halkaisija, eristys ja putkien lukumäärä, joita asennusjärjestelmän on suoritettava.
Mahdollisuus syöttää onttoja tai väliaikaisesti täytettyjä putkia graafisesti näytetyssä tukijärjestelmässä tuottaa automaattisesti kuormitusmalleja, jolloin saadaan tarvittavat staattiset todisteet kanavajärjestelmistä. Lisäksi on mahdollista syöttää suoraan ylimääräisiä kuormia, esim. & Nbsp; ilmakanavat, kaapelihyllyt tai vain & nbsp; vapaasti määriteltävissä olevat piste- tai lineaarikuormat. Vahvistettavan tuloksen lisäksi ohjelma tuottaa myös osaluettelon valittua järjestelmää varten tarvittavista komponenteista, jotka on saatu päätökseen suunnittelun jälkeen, esim. kannattimet, kierteitetyt sauvat, kanavat, putkikiristimet ja tarvikkeet.

Latauksiin ja järjestelmävaatimuksiin

Yhteystiedot/ Tekninentuki

Toni Rastas/ Tekninenneuvonta

Aukioloajat:
Ma-Pe 8:00-15:00
fe80::1462:2e2c:f52e:7ce6%8