C-FIX

Ankkuri suunnitteluohjelma teräs ja sidottu ankkuri betoniin

Antamaan todisteet eurooppalaisen teknisen arvioinnin [ETA] ja teknisen ratkaisun (ENSO) mukaisesti ankkureille ja sovelluksille, jotka ovat alttiina staattisille ja lähes staattisille kuormille. Insinöörityyppisen harkinnan (ENSO) kautta on mahdollista kattaa lähes kaikki vaatimukset ja mallit, joita pyydetään kaikkialta maailmasta.

Tämän palvelun ansiosta sinulla on eduksi luoda aina oikea muotoilu kyseisessä maassa. Yli 30 paikallista tytäryhtiötä antavat Fischerille mahdollisuuden tarjota sinulle 100% tukea kaikkialla maailmassa. Kokeiltu ja monipuolinen monikäyttötuote kaikille tuotteille on saatavilla helppokäyttöisten ankkureiden valintaan.

Tarvittavan ankkurilevyn paksuuden FE-pohjainen suunnittelu on nyt myös mahdollista käyttäjän määrittelemien ankkurilevymateriaalien kanssa ja & nbsp; -stabilities. & nbsp; Insinöörityyppisen harkinnan (ENSO) avulla voidaan nyt rakentaa ja mitata erilaisia erilaisia ankkurilevygeometriaja ja ankkurijärjestelyjä.

Latauksiin ja järjestelmän vaatimuksiin

Nyt myös malleihin

C-FIX: n uusi versio optimoiduilla alkamisajoilla mahdollistaa kiinnitysten suunnittelu muurattuina ETAG: n eritelmien jälkeen. Näin ollen vaihteleva ankkurilevyn muoto on mahdollinen, jolloin ankkurien määrä on rajoitettava 1, 2 tai 4 ETAG: n eritelmien jälkeen. 029. Pienimuotoisten tiilien muuraukseen on saatavana lisävaihtoehto yhdistyksille. Siksi on mahdollista suunnitella ja todentaa jopa suurempia kiinnityspisteitä 200 mm asti.

Vastaavaa käyttöliittymää kuin betonirakenteessa käytetään myös muurausrakenteiden suunnitteluun. Tämä yksinkertaistaa nopeaa syöttöä ja toimintaa. Kaikki sisääntulovaihtoehdot, jotka eivät ole sallittuja valitulle alustalle, poistetaan automaattisesti käytöstä. Kaikki mahdolliset yhdistelmät ankkuritangoista ja ankkuriholkkeista tarjotaan valintaan, joka sopii vastaaviin tiiliin. Väärä merkintä on siksi mahdotonta. Muotoilun muutoksen aikana betonin ja muurauksen välillä kaikki asiaankuuluvat tiedot on hyväksytty. Tämä yksinkertaistaa syöttöä ja välttää virheitä.

Merkittävimmät tiedot voidaan syöttää suoraan graafisen osion sisään, osittain täydentäviä tietoja valikosta tarvitaan.
Riippumatta siitä, mistä teet muutoksia, varmistetaan automaattisesti vertailu kaikkien mukana olevien syöttövaihtoehtojen kanssa. Ei sallitut tähtikuvakkeet näytetään merkityksellisellä sanomalla, lisäksi reaaliaikainen laskelma antaa sinulle jokaisen muutoksen sopivaan tulokseen. Tilarivillä näkyy liian suuria tai liian pieniä yksityiskohtia aksiaalisista ja reunatiloista ja ne voidaan korjata välittömästi. ETAG: n pyynnön käsitteleminen päittäisliitoksesta on käyttäjäystävällinen, joka on suunniteltu selkeästi jäsenneltyjen valikkokyselyjen avulla, jotka ovat yhteismuotoilun ja -tyyppisyyden suhteen.

Suunnittelutulos voidaan tallentaa mielekkääksi ja todennettavaksi asiakirjaksi, joka sisältää kaikki asiaankuuluvat tiedot suunnittelusta ja tulostetaan tuotteeseen.

Yhteystiedot / Tekninen tuki

fischer myyntikonttori

sc93-delivery-2