Professional -sovellus

Mobiiliopas ammattilaisten kiinnitysratkaisuihin

fischer Professional -sovellus on mobiili opas kiinnitysratkaisuihin, joka tarjoaa ammattilaisille mahdollisuuden saada nopeasti ja helposti tietoa tuotteista, tunnistaa oikea kiinnitysratkaisu digitaalisen oppaan kautta ja / tai löytää paikallinen jälleenmyyjä.

Suurin osa rakennusalan käsityöläisiä työskentelee rakennustyömailla. He käyttävät älypuhelimia jo tilaamiseen, muistiinpanoihin tai kyselyihin. fischer Professional -sovellus on kehitetty luomaan lisäarvoa toimintapaikassa.

Sovellus tarjoaa asiakkaille suosituksia sopivasta kiinnitysratkaisusta kullekin tapaukselle, viitaten joko yksittäiseen tuotteeseen tai kokonaiseen ratkaisuun, joka koostuu injektiomassasta, ankkuritangosta ja holkista. Tiedot rakenteesta, komponenttien mitoista, asennustyypistä ja sovellettavista kuormista täydentävät sovelluksen tarjoamia palveluita.

Uusi kiinnitysopas voidaan ladata ilmaiseksi  Google Play Store  and from the  Apple App Store.

Työkalut ja ominaisuudet

fischer Professional -sovellus tarjoaa lukuisia hyödyllisiä työkaluja ja ominaisuuksia:


Kuinka löydän oikean kiinnitysmateriaalin
Käyttäjät voivat löytää oikean ratkaisun tutkimalla tietoja rakennustavasta, komponenttien mitoista, kiinnitystavasta ja sovellettavista kuormituksista.

Kuinka löydän nopeasti yksityiskohdat fischer kiinnikevalikoimasta?
Online-tuoteluettelomme ansiosta kaikki fischer-tuotteet ja niiden tekniset tiedot ovat saatavilla nopeasti—aina käden ulottuvilla ja ajan tasalla. Hakusuodatin voidaan säätää tarpeitasi varten ja voit käyttää myös viivakoodilukijaa.

MIstä voin löytää paikallisesti fischer tuotteet?
Ei väliä työskenteletkö poissa kotoa vai rakennustyömaalla— etsi lähin jälleenmyyjä heti!

Online katalogi

Hanki tietoja kaikista fischer-tuotteista. Asiaankuuluvat tekniset tiedot ja kuormitusarvot ovat myös saatavana.

Uutiset

Täältä löydät kaikki tarvitsemasi tiedot fischerista, kuten tuoteinnovaatiot tai yrityksen tapahtumat.

Tuoteneuvoja

Löydä heti oikea kiinnitysratkaisu.

Barcode scanneri

Skannaa vain tuotteesi ja hanki kaikki asiaankuuluvat tiedot, esim. kun olet poissa töistä.

fischer Professional App voitti Digital Champions Award -palkinnon

fischer Professional sovellus on saanut "SouthWest Digital Champions Award" -palkinnon. Palkinto jaettiin "Digitaalinen asiakaskokemus" -kategoriassa.

Useista jäsenistä koostuva asiantuntijalautakunta arvioi fischer Professional -sovelluksen erinomaiseksi käyttäjäystävällisyyden ja laadun suhteen. Kriteerit, kuten mahdollisen kaupallisen menestyksen arviointi, innovaatio suhteessa yrityksen kokoon ja pk-yritysten inspirointi, olivat avainasemassa valittaessa voittajia.   

Palkinnon myöntää "DigitalX", jonka muodostavat Deutsche Telekom ja WirtschaftsWoche-lehti, joka on liittovaltion talous- ja energiaministeriön alaisuudessa. Vuotuisen palkinnon tavoitteena on edistää digitalisointia alueellisessa taloudessa.
sc93-delivery-1