fischer Professional- opas

Digitaalinen ratkaisu toimistoon tai työmaalle

Fischer Professional -kiinnitysopas auttaa sinua löytämään oikean tuotteen asennuskohteeseesi nopeasti ja helposti.  Opas on kehitetty erityisesti ammattikäyttäjille. Epävarmuuden sattuessa rakennusalan työntekijät pystyvät nyt löytämään oikean tuotteen muutamalla napsautuksella.

Tuoteneuvoja on kuitenkin paljon muutakin kuin vain tavallinen kiinnitysopas. Käyttäjällä on mahdollisuus myös tilata haluttu tuote yhdeltä yhteistyökumppaniltamme verkossa. Yhteenvetona voidaan todeta, että sovellus on hyvin yksinkertainen ja kätevä ammattikäyttöön toimistossa tai suoraan työmaalla.

By the way: Tiesitkö, että on saatavilla myös älypuhelimellesi? Lataa sovellus täältä!

Neljä vaihetta oikean tuotteen löytämiseen

1.) Valitse ympäristö ja rakennusmateriaali

2.)Valitse asennus ja kuormitus

3.) Entering the right parameters

4.) Valitse tuloksista ja lisää ostoskoriin

fischer Professional -sovellus

Pöytäkoneversion lisäksi fischer tarjoaa myös mobiilisovelluksen. Fischer Professional -sovellus on älypuhelimen tuoteneuvoja ja antaa käyttäjän saada tietoa tuotteista tien päällä. Lisäksi käyttäjä voi löytää fyysisiä jälleenmyyjiä, jotka sijaitsevat lähellä.

Suurin osa rakennusalan käsityöläisiä työskentelee rakennustyömailla. He käyttävät älypuhelimia jo tilaamiseen, muistiinpanoihin tai kyselyihin. fischer Professional -sovellus on kehitetty luomaan lisäarvoa toimintapaikassa.

Lisätietoja ja lataa se täältä

 

sc93-delivery-1