Valmistusmerkintä

Lain mukaiset merkinnät tuotteissa

fischerwerke GmbH & Co. KG 

Klaus-Fischer-Straße 1
72178 Waldachtal
Deutschland
Tel.: (+49) 7443 12-0
E-Mail: info@fischer.de

Registergericht Stuttgart HRA 440255
USt.-IdNr.: DE 144252337

Henkilökohtaisesti vastuullinen kumppani:
fische rinternational 

GmbHWiener Straße 95
A-2514 Traiskirchen
Österreich
Firmenbuchgericht Landesgericht Wiener Neustadt FN 319271 t

Fischerwerke GmbH & Co. KG: n edustajana toimii fircher international puolesta GmbH. Tätä puolestaan edustavat toimitusjohtajat

Professor E.h. Senator E.h. E.h. Dipl.-Ing. (FH) Klaus Fischer
Marc-Sven Mengis
Marc Schrickel
Florian Birkenmayer 
Jürgen Grün
Johannes Konrad
Claudia Rothe

Tekijänoikeudet

Kaikki tämän sivuston tekstit, kuvat, grafiikka, äänitiedostot ja muu sisältö sekä niiden järjestely ja muotoilu on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla suojaavilla laeilla. Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida, jakaa, muokata tai antaa kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Vastuuvapaus

Tämän sivuston sisältö luodaan ja ylläpidetään mahdollisimman hyvin. Fischerwerke GmbH & Co. KG ei ole kuitenkaan vastuussa toimitetun sisällön täsmällisyydestä, täydellisyydestä ja ajantasaisuudesta, joten se ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai vahingoista, jotka johtuvat suoraan tai välillisesti tämän verkkosivuston käytöstä. Fischerwerke GmbH & Co. KG ei ota vastuuta muiden operaattoreiden verkkosivustojen tarjoamista varten, joihin tämän sivuston kävijät pääsevät täällä. Nämä kolmannen osapuolen sisällöt ovat yksinomaan heidän palveluntarjoajansa vastuulla.

Fischerwerke GmbH & Co. KG: n verkkosivuston pelkkä käyttö ei luo sopimussuhdetta käyttäjän ja

fischerwerke GmbH & Co. KG: n välillä.

Yksityisyys

Fischerwerke GmbH & Co. KG ottaa yksityisasiakkaidesi suojan erittäin vakavasti ja käsittelee tietojasi huolellisesti ja luottamuksellisesti. Tietojen käyttö kuuluu vain voimassaolevien tietosuojasäännösten soveltamisalaan. Käymällä tällä verkkosivustolla tietoja pääsystä (päivämäärä, aika, sivu tarkastettu) voidaan tallentaa. Nämä tiedot eivät ole henkilötietoja vaan ovat nimettömiä. Niitä arvioidaan yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Siirto kolmansille osapuolille kaupallisiin tai ei-kaupallisiin tarkoituksiin ei tapahdu. Henkilötietoja kerätään vain, jos käytät sitä omalla, esim. kun haet tuotekuvastoa. Sieltä ilmoitetaan suunnitellusta käsittelytavasta ja tarvittaessa myös suostumuksestasi säilytykseen. Tietosi salataan ennen lähetystä ja käsittelyä sen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä.

Fischerwerke GmbH & Co. KG toteaa nimenomaan, että tietojen lähettäminen Internetissä (esimerkiksi sähköpostiviestinnän tapauksessa) on turvatasoja eikä sitä voida täysin suojata kolmansien osapuolten käyttöön.

Tekniset suositukset

Tämä sivusto on optimoitu näytölle, jonka näytön resoluutio on 1024 x 768 pikseliä. Suosittelemme käyttämään jotain seuraavista selaimista: Microsoft Internet Explorer 8.0 tai uudempi tai Mozilla Firefox 12.0 / uudempi.

Tämä sivusto toteutettiin sisällönhallintajärjestelmällä Sitecore ja hakukoneen FACT-Finder.

 
sc93-delivery-1