fischer Academy

fischer Academy - kiinnitystekniikka kokemus 

Ketju koostuu aina eri liitoksista - kiinnitystekniikka on melko samanlaista. Riippumatta projektista, suunnittelija ja valmistaja tarvitsevat erilaisia tietoja sopivien kiinnitysten valinnalle. Vain tämä takaa, että kattovalaisin pysyy katossa tai että robotti toimii rajoittamattomasti. fischer Academy tarjoaa sinulle laajoja harjoittelumahdollisuuksia, esim. mahdollisimman turvallisien kiinnitysratkaisujen suunnittelemiseksi.

 

fischer Academy - 35 vuoden osaaminen

Seminaareissamme opettamme sinua kohderyhmäkohtaisesti valitsemaan sopivat kiinnikkeet projektiisi. Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen mahdollisuuden löytää fischer-innovaatioita ja käyttää niitä tehokkaasti.

Jokainen yksittäinen seminaari on intensiivistä ja organisoitua. "Aha-kokemuksen" lisäksi näytämme, miksi juuri tämä fischer-kiinnitysratkaisu tarjoaa asiakkaillemme mahdollisimman suuren hyödyn, kerromme myös vinkkejä suunnittelun ja asennuksen aikana, sekä miten sinun tulisi toimia, välttääksesi ongelmat.

Pidämme sinut ajantasalla teknologiasta koulutuksissamme ja ilmoitamme voimassa olevat standardit ja ohjeet. Kerromme myös eurooppalaiset ja saksalaiset säännökset ja niiden täytäntöönpanon suunnittelun ja käsittelyn aikana.

Sertifioidut kouluttajamme pystyvät vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi sekä seminaarien aikana, että sen jälkeen. Tämän varmistamiseksi he suorittavat teoria ja käytäntö harjoitteluohjelmia vuosittain.
Kerromme mielellämme sinulle erikseen koko seminaarisarjastamme - ota meihin yhteyttä. Yhdessä löydämme sopivan ratkaisun sinulle.

 
sc93-delivery-2