fischer Akatemia

fischer Akatemia - kiinnitystekniikka kokemus 

Ketju koostuu aina eri liitoksista - kiinnitystekniikka on melko samanlainen. Riippumatta sovelluksesta, suunnittelija ja valmistaja tarvitsevat erilaisia tietoja sopivien kiinnitysten valinnalle. Vain tämä takaa, että kattovalaisin pysyy katossa tai että robotti toimii rajoittamattomasti. Fishercher Academy tukee sinua laajoissa harjoittelumahdollisuuksissa, esim. kiinnitysratkaisujen  suunnittelussa mahdollisimman turvallisiksi.

35 vuotta fischer Akatemia - 35 vuoden osaaminen

Seminaareissamme opettamme sinua kohderyhmäkohtaisesti valitsemaan sopivat kiinnikkeet sovelluksestasi. Siksi työskentelemme valmentajien kanssa, jotka ymmärtävät "kaupan", kuten sinäkin. Tarjoamme sinulle didaktisesti ja metodisesti erittäin monipuolisen mahdollisuuden löytää fischer-innovaatioita ja käyttää niitä käytännönläheisesti.

Jokainen yksittäinen seminaari on oppimisintensiivistä ja organisoitua. "Aha-vaikutuksen" lisäksi näytämme, miksi juuri tämä fischer-kiinnitysratkaisu tarjoaa asiakkaillemme mahdollisimman suuren hyödyn, näytämme myös vinkkejä suunnittelun ja asennuksen aikana. Osoitamme myös, miten sinun ei pitäisi tehdä, jotta mahdollinen vahinkoa ei synny.

Pidämme sinut mielellämme ajantasalla teknologiasta koulutuksissamme ja ilmoitamme voimassa olevat standardit ja ohjeet. Esitämme myös eurooppalaiset ja saksalaiset säännökset ja niiden täytäntöönpanon suunnittelun ja käsittelyn aikana.

Sertifioidut valmentajat pystyvät vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi sekä seminaarien aikana että sen jälkeen. Tämän varmistamiseksi he suorittavat teoria ja käytäntö harjoitteluohjelmia vuosittain.
Kerromme mielellämme sinulle erikseen koko seminaarisarjastamme - ota meihin yhteyttä. Yhdessä löydämme sopivan ratkaisun sinulle.

10.209.131.17