Tietosuojailmoitus

Sivustomme käyttäjien tietosuoja on meille erittäin tärkeää, ja noudatamme kaikkia sovellettavia lakisääteisiä tietosuoja säännöksiä, kun käsittelemme henkilötietojasi. Olemme ottaneet käyttöön lukuisia teknisiä toimenpiteitä, joilla varmistetaan mahdollisimman hyvä suoja tämän sivuston kautta käsiteltävien henkilötietojen suojaamiseksi. Turvallisuuden aukkoja voi kuitenkin esiintyä milloin tahansa, kun ajankohtaista tietoa lähetetään internetin välityksellä, eikä ole mahdollista varmistaa täydellistä suojaa. Tästä syystä kaikki henkilöt joihin tämä vaikuttaa, ovat oikeutettuja toimittamaan meille henkilökohtaisia tietoja vaihtoehtoisten kanavien kautta esimerkiksi sähköpostin välityksellä.

1 Tietojenkäsittelystä vastaa

fischerwerke GmbH & Co. KG
Klaus-Fischer-Straße 1
72178 Waldachtal
Germany
Tel.: (+49) 7443 12-0
E-Mail: info@fischer.de

Registry Court Stuttgart HRA 440255
VAT ID no.: DE 144252337

2 Lakiasianmies


fischerinternational Beteiligungs GmbH
Wiener Straße 95
A-2514 Traiskirchen
Austria
Registry Court State Court of Wiener Neustadt FN 319271 t

Toimitusjohtaja
Professor E.h. Senator E.h. E.h. Dipl.-Ing. (FH) Klaus Fischer
Marc-Sven Mengis
Marc Schrickel
Florian Birkenmayer
Jürgen Grün
Johannes Konrad
Claudia Rothe

3 Tietosuojavastaava

Mr. Karsten Knappe
c/o DGI Deutsche Gesellschaft für Informationssicherheit AG
Kurfürstendamm 57

4 Tietojenkäsittelyn tarkoitus

4.1 Evästeet
Evästeet ovat tietokoneellesi tallennettuja pieniä tekstitiedostoja, jotka mahdollistavat sivustosi käytön analysoinnin. Nämä tallentavat tietoja esimerkiksi käyttöjärjestelmästäsi, selaimestasi, IP-osoitteestasi, tai verkkosivustosta, johon olet aiemmin tutustunut (viittaus-URL-osoite) sekä päivämäärän ja ajan, jonka olet vieraillut verkkosivustollamme. Evästeitä voidaan käyttää määrittämään, mitä verkkosivustoja käytetään useimmiten. Näin voimme paremmin sopeuttaa sivujamme verkkosivustolla ja optimoida palveluita. Lisäksi nämä tiedot auttavat meitä automaattisesti tunnistamaan sinut uudelleen seuraavan kerran, kun vierailet verkkosivuillamme ja helpottamaan navigointiasi. Evästeet antavat meille mahdollisuuden mukauttaa verkkosivustoa kiinnostuksesi mukaan tai tallentaa salasanasi, joten sinun ei tarvitse syöttää tietoja uudelleen.
Evästeitä ei voida käyttää käynnistämään ohjelmia tai lähettämään viruksia tietokoneelle.
Voit myös käyttää verkkosivustoamme ilman evästeitä. Jos et halua tietokonettasi tunnistettavan, voit estää evästeiden tallentamisen kiintolevylle valitsemalla selaimesi asetuksista "Älä hyväksy evästeitä". Katso ohjeet selaimen valmistajalta tarkasti, miten se tehdään. Jos et hyväksy evästeitä, tämä voi johtaa sivustosi toimintojen rajoittamiseen. Voit poistaa tietokoneeseen jo tallennetut evästeet milloin tahansa. Vaihtoehtoisesti voit muuttaa selaimesi asetuksia estääksesi evästeitä verkkotunnuksestasi. Tämä tapahtuu käyttämällä opt-out evästeitä.
Huomaa, että et voi poistaa opt-out-evästeitä, jos et halua analyyttisten tietojen tallentamista. Jos olet poistanut kaikki evästeet selaimellasi, sinun on asetettava opt-out-evästeen uudelleen

4.2 Palvelimen tiedot / palvelimen lokitiedostot

Tallennamme seuraavat tekniset tiedot, jotka lähetetään meille tai sivustollemme internetselaimeltasi. Näihin tietoihin kuuluvat:

• Selaimen tyyppi ja versio
• Käytetty käyttöjärjestelmä
• Verkkosivusto, jota käytit sivuillesi (viittaus-URL)
• Verkkosivusto, jonka vierailet
• Käyttöoikeuden päivämäärä ja kellonaika
• Internet-protokollan (IP) osoite

Nämä nimettömät tiedot tallennetaan erikseen mistä tahansa antamastasi henkilötiedoista, eikä niitä voi yhdistää tiettyihin henkilöihin. Niitä analysoidaan tilastollisiin tarkoituksiin, jotta voimme optimoida verkkoympäristömme ja palvelumme. Pidätämme oikeuden tarkistaa näitä tietoja myöhemmin, jos saamme konkreettista tietoa epäillä laitonta käyttöä.

4.3 Uutiskirje

Käytämme uutiskirjeitä, jotka kertovat yrityksestämme ja palveluistamme säännöllisin väliajoin.
Jos haluat saada uutiskirjeen, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi sekä tietoja, joiden avulla voimme varmistaa, että omistat kyseisen sähköpostiosoitteen tai että osoitteen omistaja hyväksyy uutiskirjeen. Emme kerää lisätietoja. Näitä tietoja käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille. Emme vertaa tällä tavalla kerättyjä tietoja muihin tietoihin, joita voimme kerätä muiden sivuosien kautta. Tallennamme IP-osoitteen ja rekisteröintisi päivämäärän, kun tilaat uutiskirjeen. Nämä tiedot tallennetaan vain todisteena, jos kolmas osapuoli käyttää väärin sähköpostiosoitetta ja allekirjoittaa osoitteen haltijana saadakseen uutiskirjeen ilman heidän tietämystään. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi ja tietojesi tallentamiseen tai niiden käyttämiseen uutiskirjeen lähettämistä varten milloin tahansa. Peruutus lähetetään ilmoituksessa annettuihin yhteystietoihin.

4.4 Uutiskirjeen seuranta

Uutiskirjeemme sisältää seurantapikseleitä, joita voimme käyttää määritettäessä, onko sähköposti avattu ja milloin sekä mihin linkkeihin vastaanottaja pääsi tutustumaan.
Tallennamme nämä tiedot, jotta voimme mukauttaa uutiskirjeemme tilaajien toiveisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Käytämme kerättyjä tietoja lähettääksemme henkilökohtaisia uutiskirjeitä vastaanottajille. Pyydämme lupaa tehdä niin tarvittaessa. Kun peruutat lupasi uutiskirjeen vastaanottamiseksi, suostumuksesi edellä mainittuun seurantaan katsotaan myös peruutetuksi.

4.5 Yhteydenottolomake

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa meihin yhteyttä sivuillamme sähköpostitse ja / tai yhteydenottolomakkeella. Tällaisissa tapauksissa tallennamme vain käyttäjän antamat tiedot. Käytämme sähköpostiosoitettasi vain käsittelemään kyselyäsi ja mahdollisia jatkotoimia varten. Sen jälkeen tiedot poistetaan, jos et ole sopinut jatkokäsittelystä ja käytöstä. Emme myöskään verrata tällä tavalla kerättyjä tietoja muihin tietoihin, joita voimme kerätä muiden sivuosien kautta.

4.6 Kommentointi blogiyhteisöissä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jättää kommentteja yksittäisiin postauksiin verkkosivustollamme. Tallennamme kommentoijan / tilaajan IP-osoitteen. Tallennamme nämä tiedot turvallisuussyistä. Jos kommentin kirjoittaja loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia kommentissaan ja/ tai lisää laitonta sisältöä, meidät voidaan haastaa oikeuteen laittomasta sisällöstä verkkosivustollamme. Tätä tietoa ei lähetetä kolmansille osapuolille. Emme myöskään vertaa tällä tavalla kerättyjä tietoja muihin tietoihin, joita voimme kerätä muiden sivuosien kautta.

4.6.1 Kommenttien tilaaminen

Tarjoamme sivustolla sinulle mahdollisuuden tilata postauksen myöhemmät kommentit, jos olet jättänyt kommentin kyseiseen viestiin. Jos päätät käyttää tätä vaihtoehtoa, saat vahvistussähköpostin varmistaaksemme, että olet sähköpostiosoitteen omistaja. Voit peruuttaa päätöksen milloin tahansa. Katso lisätietoja vahvistus sähköpostista. Tällä tavoin saatuja tietoja ei lähetetä kolmansille osapuolille.

4.7 Google Analytics

Sivustomme käyttää Google Analyticsia, Google Inc.:n verkkoanalyysipalvelua, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat.
Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi, mikä mahdollistaa sivustosi käytön analysoinnin. Nämä tallentavat tietoja esimerkiksi käyttöjärjestelmästäsi, selaimestasi, IP-osoitteestasi, verkkosivustosta, joihin olet aiemmin tutustunut, (viittaus-URL-osoite) päivämäärän ja ajan, jona olet vieraillut verkkosivustollamme. Näiden tekstitiedostojen avulla tuotetut tiedot verkkosivustosi käytöstä lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan siellä. Google käyttää näitä tietoja analysoimaan verkkosivustosi käyttöä keräämään verkkosivusto-operaattorin raportteja varten ja tarjoamaan lisäpalveluita, jotka liittyvät verkkosivustojen käyttöön ja internetin käyttöön. Jos laki määrää, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta, Google toimittaa nämä tiedot myös näille kolmansille osapuolille. Näitä tietoja käytetään anonyymisti tai salanimellä. Lisätietoja on saatavilla suoraan Googlelta.
Lisätietoja siitä, miten Google Analytics käsittelee käyttäjätietoja, katso Google Data Privacy Statement: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi

4.7.1 Selaimen laajennus

Voit estää tietokonetta tallentamasta evästeitä muuttamalla selaimen ohjelmiston asetuksia. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että jos teet niin, et voi käyttää kaikkia tämän sivuston toimintoja täysimittaisesti. Lisäksi voit estää evästeen tuottamat tiedot, jotka liittyvät verkkosivustosi (mukaan lukien IP-osoitteen) käyttöön, lähettämisen Googlelle ja estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla osoitteessa seuraava linkki: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

4.7.2 Sopimusten käsittely

Olemme tehneet sopimuksen Googlen kanssa sopimustietojen käsittelystä ja ne noudattavat täysin Google Analyticsin käyttöä koskevia oikeudellisia vaatimuksia.

4.7.3 IP anonymisointi toiminto

Käytämme tämän sivuston "Activate IP anonymisation" -toimintoa. Tällöin Google lyhentää ja muuttaa IP-osoitteen anonyymiksi Euroopan unionin jäsenvaltioiden ja muiden sopimusvaltioiden välillä Euroopan talousalueella tehdyn sopimuksen mukaan. Täysi IP-osoite lähetetään vain Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä poikkeustapauksissa.

4.8 Google Adwords

Sivustomme käyttää Googlen tulosseurantaa. Google-tulosseuranta on Google Inc: n, 1600 Amphitheatre Parkwayn, Mountain View, CA 94043 USA: n palvelu.
Kun käytät verkkosivustoamme Googlen lähettämän mainoksen kautta, Google Adwords tallentaa evästeen tietokoneellesi. Nämä evästeet tulevat vanhenevat 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilötietojen tunnistamiseen. Google käyttää evästeiden/ saatuja tietoja tilastojen luomiseen sivuston käyttäjistä. Käytämme näitä tilastoja määrittääksemme niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet mainostamme, sekä mitä käyttäjiä sen jälkeen käytti sivuillamme. Me ja muut mainostajat, jotka käyttävät Google Adwordsia, eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joita voitaisiin käyttää käyttäjien tunnistamiseen henkilökohtaisesti.
Voit estää evästeiden asennuksen muuttamalla selaimesi asetuksia esimerkiksi asettamalla selaimesi poistamaan evästeet käytöstä tai estämällä evästeet vain verkkotunnuksesta "googleadservices.com".
Katso seuraava Adwordsin tietosuojadirektiivin linkki: https://services.google.com/sitestats/de.html

4.9 Google AdSense

Sivustomme käyttää Google AdSensea. Google AdSense on Google Inc.:n, 1600 Amphitheatre Parkwayn, Mountain View, CA 94043 USA: n palvelu, jota käytetään mainosten integroimiseen. Google AdSense käyttää niin kutsuttuja "evästeitä", jotka ovat tietokoneellesi tallennettuja pieniä tekstitiedostoja, jotka mahdollistavat sivustosi käytön analysoinnin. Google AdSense käyttää myös niin sanottuja verkkolähetyksiä. Nämä verkkolähettimet antavat Googlelle mahdollisuuden arvioida tietoja, kuten kävijämäärän tietoja sivustollamme. Nämä tiedot sekä IP-osoitteesi lähetetään Googlelle Yhdysvaltoihin. Siellä tallennettuja tietoja voidaan lähettää sopimuskumppaneille. Google ei kuitenkaan yhdistä IP-osoitetta muiden tallentamiisi tietoihin.
Voit estää tietokoneesi asentamasta evästeitä muuttamalla selaimesi asetuksia. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että jos teet niin, et voi käyttää kaikkia verkkosivujen toimintoja täysimittaisesti. Käyttäessäsi tätä verkkosivustoa, ilmoitat suostumuksesi kerätä tietoja, jotka Google kerää sinulle edellä kuvatulla tavalla ja edellä kuvatulla tavalla.

4.10 Google Remarketing

Sivustomme käyttää Google-uudelleenmarkkinointia. Google-uudelleenmarkkinointi on Google Inc.:n palvelu, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA. Google-uudelleenmarkkinointia voidaan käyttää mainosten näyttämiseen käyttäjille, jotka ovat aiemmin vierailleet verkkosivustollamme. Tämä sallii mainoksesi, jotka on sovitettu Google-mainostusverkoston mukaan, näkyviin sivuillamme. Google-uudelleenmarkkinointi käyttää evästeitä tähän arvioon. Ne mahdollistavat vierailijoidemme tunnistamisen, kun he pääsevät näihin verkkosivustoihin Googlen mainontaverkostossa. Tämän ansiosta Google voi mainostaa mainostusverkossaan mainoksia, jotka liittyvät aikaisemmin muiden Google-mainostusverkkojen verkkosivustoihin, jotka käyttävät myös Google Remarketing -toimintoa. Omien lausuntojensa mukaan Google ei kerää mitään henkilökohtaisia tietoja.
Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä muuttamalla asetuksia osoitteessa http://www.google.com/settings/ads.
Jos et halua, että Google käyttää uudelleenmarkkinointitoimintoa, voit yleensä poistaa sen käytöstä muuttamalla asetuksia osoitteessa http://www.google.com/settings/ads. Vaihtoehtoisesti voit poistaa evästeiden käytön aihepiiriin perustuvista mainoksista mainosverkoston aloitteesta noudattamalla ohjeita osoitteessa http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

4.11 PIWIK

Tällä verkkosivustolla käytetään avoimen lähdekoodin web analytics -palvelua (PIWIK). PIWIK käyttää evästeitä. Evästeiden tuottama tieto, kuten aika, paikka ja taajuus, jolla kävit sivuillamme, mukaan lukien IP-osoite, lähetetään PIWIK-palvelimelle ja tallennetaan siellä. IP-osoite on nimettömänä tämän prosessin aikana, jotta emme pysty tunnistamaan sinua henkilökohtaisesti. Evästeiden tuottamia tietoja sivustosi käytöstä ei lähetetä kolmansille osapuolille. Voit estää tietokonetta tallentamasta evästeitä muuttamalla selaimen ohjelmiston asetuksia. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että jos teet niin, et voi käyttää kaikkia tämän sivuston toimintoja täysimittaisesti. Jos et hyväksy näitä tietoja vierailustasi tallennetuista ja analysoiduista, voit vastustaa tietojen tallentamista ja käyttöä milloin vain yhdellä klikkauksella. Tämän jälkeen selaimesi tallentuu opt-out-eväste, jonka jälkeen PIWIK ei enää kerää tietoja vierailustasi. Huomaa, että jos poistat evästeet selaimesi asetuksissa, myös PIWIK-opt-out-eväste voidaan poistaa ja saatat joutua aktivoimaan sen uudelleen.
Lisää linkki ja liitä alla oleva koodi verkkosivustoon.
<iframe frameborder = "ei" width = "600px" height = "200px" src = "// stats.ugfischer.com/piwik/index.php?module=CustomOptOut&amp;action=optOut&amp;idSite=5&amp;language=fi" > </ iframe>

4.12 Facebook tykkäys -painike

Verkkosivustomme sisältää Facebook-sosiaalisen verkoston laajennuksen Facebook Inc: lta, 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Facebook-laajennukset tunnistetaan Facebook-tunnuksella tai sivulla "Like" -painikkeella. Yleiskatsaus Facebook-laajennuksista on saatavilla osoitteessa http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Kun vierailet verkkosivustollamme, jotka näyttävät tällaisia osia. Se tulee aiheuttamaan latauksia Facebookiin. Tämä prosessi kertoo Facebookille, millaisilla sivuilla verkkosivustollamme tällä hetkellä vierailet. Jos esimerkiksi klikkaat "Like" -painiketta tai kirjoitat kommentin, nämä tiedot välitetään Facebook-käyttäjätunnuksestasi ja tallennetaan siellä. Lisäksi tiedot siitä, että olet vieraillut sivuillamme, välitetään Facebookille. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, napsautatko komponentteja vai ei.
Haluamme huomauttaa, että meillä sivun tarjoajana ei ole tietoa siitä, mitä tietoja lähetetään Facebookille eikä miten sitä käytetään yrityksessä. Lisätietoja on saatavilla Facebookin tietosuojalausunnossa osoitteessa http://de-de.facebook.com/policy.php.
Jos et halua, että Facebook pystyy yhdistämään vierailusi verkkosivustoosi Facebook-käyttäjätunnuksella, kirjaudu Facebook-käyttäjätililtäsi ennen sivustomme käyttöä.

4.13 Facebook verkkosivujen mukautetut yhteisöt

Käytämme viestintävälineitä Facebook Ireland Limitedin Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2 Irlannissa (jäljempänä "Facebook") tietyillä sivuillamme. Näin voimme tarjota mainoksia Facebookissa, jotka on räätälöity sinun etusi mukaisiksi. Tarpeettomien mainosten välttämiseksi voimme estää tällaisen sisällön toimittamisen kohdennetulla tavalla. Tyypillisesti tämä luo ei-peruuttamattomia ja ei-henkilökohtaisesti liittyviä tarkistussummia (hash-arvoa) käyttäjän tiedoista, jotka voidaan lähettää Facebookille analyysi- ja markkinointitarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että sisältöä muutetaan nimettömästi ja yksinomaan salattujen arvojen perusteella, jolloin tietty arvo tuottaa aina tietyn tunnistusarvon lähettämättä tavallisia tietoja meille tai Facebookille. Tiedot lähetetään TLS: n kautta (kuljetuskerroksen suojaus). Facebook-evästettä käytetään Web-sivuston mukautettujen yleisöjen tuotteeseen. Katso Facebook-tietosuojakäytännöstä lisätietoja tietojenkäsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta sekä siitä, miten Facebook käyttää tietojasi, sekä miten voit muuttaa asetuksiasi yksityisyyden suojaamiseksi. Nämä ohjeet ovat saatavilla osoitteessa https://www.facebook.com/privacy/explanation
Jos haluat vastustaa Facebook-sivuston mukautettujen yleisöjen käyttöä, voit tehdä sen Facebook-tilisi asetuksissa. Voit myös vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ottamalla evästeet pois käytöstä. Voit tehdä niin napsauttamalla seuraavaa linkkiä https://www.facebook.com/help/

Jos poistat kaikki selaimesi evästeet, sinun on toistettava tämä prosessi.

4.14 WhatsApp -suosituksen osat

Sivustomme käyttää pikaviestipalvelun tuottajan WhatsApp Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA. WhatsApp on Facebook fischer -ryhmän palvelu. Joka kerta, kun käytät tämän verkkosivuston sivuja, joissa näkyvät "WhatsApp" -komponentit, nämä komponentit aiheuttavat selaimesi lataamasta komponenttien näyttöä osoitteesta whatsapp.com. Tämä prosessi kertoo WhatsAppille, millä meidän sivuillan vierailit ja mitä IP-osoitetta käytit. Tämän verkkosivuston ylläpitäjä ei voi vaikuttaa tietojen kattavuuteen eikä WhatsAppin keräämiin tietoihin näillä komponenteilla. Lisätietoja tietojen keräämisestä, tietojenkäsittelystä ja käytöstä sekä oikeuksistasi ja asetuksistasi, joita voit muuttaa tässä suhteessa yksityisyyden suojaamiseen, on saatavissa WhatsApp -tietosuojatiedoista, jotka ovat saatavilla osoitteessa
https: // www.whatsapp.com/contact/?subject=privacy&lang=e

4.14.1 WhatsApp jaa -näppäin

WhatsApp -jakopainike on integroitu verkkosivustoomme. Jokaisessa näytössä näkyvässä painikkeessa on linkki. Siksi mitään tietoa ei lähetetä WhatsApp -sivulle, kun käytät sivua. Vain jos napsautat Share -painiketta, verkkosivustosi URL-tiedot lähetetään WhatsApp-sivulle, jota käyttäjä edelleen käyttää.

4.15 Twitter suosituskomponentit

Käytämme sivuillamme palveluntarjoajan Twitter-komponentteja. Twitter on Twitter Inc.:n palvelu, 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Yhdysvallat
Joka kerta, kun käytät jotain verkkosivustojamme, jotka näyttävät tällaisia osia, nämä komponentit tekevät selaimestasi ladattavaksi komponenttien näyttöä Twitteristä. Tämä prosessi kertoo Twitterille, millaisia sivuja sivustossasi on tällä hetkellä. Jos olet kirjautuneena Twitteriin ja käytät Re-tweet -toimintoa, vierailemasi sivustot linkitetään Twitter-tilillesi ja paljastetaan muille käyttäjille. Tiedot lähetetään myös Twitterille. Emme voi vaikuttaa datan Twitter-tietueisiin tämän prosessin kautta eikä Twitterin keräämien tietojen laajuuteen. Tietomme mukaan Twitter kerää verkkosivujen URL-osoitteet, joita käyttäjä vierailee ja heidän IP-osoitteensa, vaikka se ei käytä tietoja mihinkään tarkoitukseen kuin Twitter-komponenttien näyttämisen lisäksi. Lisätietoja on saatavilla Twitter-tietosuojalausunnossa osoitteessa https://twitter.com/fi/privacy
 Voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi tilin asetuksissa. Jos et halua, että Twitter linkittää ja liittää tiedot Twitter-tilisi tietoihin, sinun on kirjauduttava ulos Twitteristä ennen vierailemista verkkosivuillamme.
Lisätietoja siitä, miten Twitter kirjaa ja käyttää tietojasi on saatavilla osoitteessa https://twitter.com/en/privacy.

4.16 Xing suosituskomponentit

Sivustomme käyttää XING-verkon toimintoja. Palveluntarjoaja on XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hampuri, Saksa. Joka kerta, kun käytät jotain verkkosivustoamme, jotka näyttävät tällaisia osia, nämä komponentit lataavat XING-komponenttien näytön. Tietojemme mukaan XING ei tallenna henkilökohtaisia tietoja käyttäjälle vierailullaan verkkosivuillamme. XING ei myöskään tallenna IP-osoitteita.

4.16.1 XING jaa -näppäin

"XING -jakopainiketta" käytetään tällä verkkosivustolla. Kun käytät tätä verkkosivustoa, selaimesi luo hetkeksi linkin XING AG -palvelimiin ("XING"), jota käytetään XING -jakopainikkeen suorittamiseen (erityisesti laskurin / laskurin näyttämisen). XING ei tallenna mitään henkilökohtaisia tietojasi, kun käytät verkkosivustoamme. Erityisesti XING ei myöskään tallenna mitään IP-osoitteita. Käyttökäyttäytäntöäsi ei myöskään analysoida evästeiden avulla "XING -jakopainikkeen" yhteydessä. Nykyiset tietosuojaustiedot XING -jakopainikkeesta ja lisätiedoista ovat saatavilla tällä sivustolla: https://dev.xing.com/plugins/share_button
Jotta XING ei voinut yhdistää vierailusi sivuillamme XING-tilin kanssa, sinun on kirjauduttava ulos XING -tilistäsi ennen vierailemista verkkosivuillamme.

4.17 LinkedIn

Sivustomme käyttää LinkedIn -verkon toimintoja. Palveluntarjoaja on LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat. Jos napsautat LinkedIn "Suosittele -painiketta" ja olet kirjautunut tilillesi LinkedIn -palvelussa, LinkedIn voi yhdistää vierailusi verkkosivustollemme ja käyttäjätilillesi. Haluamme huomauttaa, että meillä sivun tarjoajana ei ole tietoa siitä, mitä tietoja lähetetään LinkedIn:lle eikä miten sitä käytetään yrityksessä.
Lisätietoja on saatavilla LinkedIn -tietosuojalausunnossa osoitteessa: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Jotta LinkedIn ei liity vierailuun sivuillamme LinkedIn-tililläsi, sinun on kirjauduttava ulos LinkedIn -tilistä ennen vierailemista verkkosivuillamme.

4.17.1 LinkedIn suosituskomponentit

Käytämme sivustomme LinkedIn -verkon komponentteja. LinkedIn on LinkedIn Corporationin palvelu, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat. Joka kerta, kun käytät jotain verkkosivustojamme, jotka näyttävät tällaisia komponentteja, nämä komponentit tekevät selaimestasi ladataksesi komponenttien näytön LinkedInistä.
Tämä prosessi kertoo LinkedIn -sivustolle, millaisia sivuja sivustossasi on.

4.18 Instagram

Instagram-palvelun toiminnot on integroitu verkkosivustoomme. Tätä toimintoa ovat Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Jos olet kirjautunut sisään Instagram-tilillesi, voit linkittää verkkosivustosi sisällön Instagram -profiiliisi klikkaamalla Instagram -painiketta. Tämä tarkoittaa sitä, että Instagram voi yhdistää vierailusi verkkosivustosi käyttäjätilillesi. Haluamme huomauttaa, että meillä sivun tarjoajana ei ole tietoa siitä, mitä tietoja lähetetään Instagramille eikä siitä, miten yritys käyttää sitä. Prosessin tarkoitus ja laajuus sekä oikeutesi ja asetusvaihtoehdot, joita voit käyttää yksityisyyden suojaamiseen, on saatavilla Instagram-tietosuojailmoituksessa osoitteessa http://instagram.com/about/legal/privacy/
Voit estää Instagramia liittymästä vierailustasi sivuillamme Instagram-tililläsi kirjautumalla ulos Instagram-tilistäsi ennen vierailemalla verkkosivuillamme.

4.19 Google Maps

Käytämme komponenttia "Google Maps" yrityksestä Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, jäljempänä "Google".
Joka kerta, kun käytät Google Maps -komponenttia, Google tallentaa evästeen käsittelemään käyttäjän asetuksia ja tietoja näytettäessä sivua, johon Google Maps -komponentti on integroitu. Tätä evästettä ei yleensä poisteta, kun suljet selaimen, mutta päättyy tietyn ajan kuluttua, ellei sitä ensin poisteta manuaalisesti. Jos et hyväksy tietojen käsittelyä tällä tavalla, voit poistaa Google Maps -palvelun käytöstä ja estää tietojen lähettämisen Googlelle tällä tavalla. Tätä varten sinun on poistettava Java-Script -toiminto käytöstä selaimessasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että jos teet niin, et voi käyttää Google Mapsia tai käyttää sitä vain rajoitetusti.
"Google Maps" ja Google Mapsin kautta saatuja tietoja käytetään Googlen käyttöehtojen mukaisesti.
http://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html
Google Mapsin lisäehdot ja ehdot
https://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html

4.20 YouTube

Sivustomme käyttää YouTuben laajennuksia, joita Google käyttää. Sivun ylläpitäjä on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, Yhdysvallat. Kun vierailet sivuillamme, mukaan lukien YouTube -plug-in, linkki luodaan YouTuben palvelimille. YouTube-palvelimelle ilmoitetaan millä sivuillamme vierailet. Jos olet kirjautunut YouTube-tiliisi, tämä mahdollistaa YouTuben yhdistämisen suoraan käyttäjän henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tilistäsi. Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on saatavissa YouTuben tietosuojalausunnosta osoitteessa https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

4.20.1 YouTuben laajennettu tietosuojatila

Käytämme verkkosivuillamme komponentteja (videoita) yhtiöltä YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA, yhtiö Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat.Tätä varten käytämme YouTuben tarjoamaa "laajennettua tietosuojamoodia".
Kun käytät sivua, jossa on upotettu video, tämä luo linkin YouTube-palvelimiin ja näyttää sisältöä verkkosivustolla lähettämällä ilmoituksen selaimeesi.
YouTube-tietojen mukaan, kun "laajennettu tietosuojamoodi" on aktiivinen, YouTube-palvelimelle lähetetään vain tietoja erityisesti siitä, mistä verkkosivustoistamme olet vieraillut, kun katsot videota. Jos olet kirjautunut YouTubeen samanaikaisesti, nämä tiedot liittyvät YouTube-jäsentilisi tiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla pois tililtäsi ennen kuin vierailet verkkosivuillamme.
Lisätietoja YouTuben tietosuojasta saat Googlelta seuraavasta linkistä:
https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

4.21 Käyttäjän rekisteröinti

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rekisteröityä sivuillamme. Henkilökohtaisia tietoja, joita annat vapaaehtoisesti, kuten nimesi, osoitteesi, yhteystiedot ja viestinnän tiedot, kuten puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, käytetään yksinomaan helpottamaan palvelun käyttöä.
Jos on olemassa merkittäviä muutoksia, esimerkiksi palveluympäristömme tai tarvittavat muutokset teknisiin tarkoituksiin, käytämme rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamaa sähköpostiosoitetta ilmoittaaksemme nämä tiedot. Rekisteröityneet käyttäjät voivat muuttaa tai poistaa ilmoittamansa tiedot milloin tahansa tarvittaessa. Haluamme mielellämme korjata tai poistaa nämä tiedot pyynnöstäsi, ellei meillä ole laillisesti velvollisuutta säilyttää niitä. Voit tehdä tämän käyttämällä tämän sivun yhteystietoja. Kun rekisteröidyt verkkosivuillamme, tallennamme myös IP-osoitteen ja rekisteröinnin tiedot ja kellonajan. Teemme tämän suojana itsellemme, jos kolmas osapuoli käyttää väärin tietojasi ja rekisteröityy niillä sivuillemme. Emme lähetä näitä tietoja kolmansille osapuolille tai vertaa tällä tavalla kerättyjä tietoja muihin tietoihin, joita voimme kerätä muiden sivuosien kautta.

4.22 Asiakkaan / sopimuksien tiedot

Käsittelemme vain henkilökohtaisia tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme (käyttötietoja), jos haluat helpottaa palvelun käyttöä tai laskutusta.

4.23 Työpaikkailmoitukset / online -hakemukset

Hakemuksesi tietoja käsitellään sähköisesti ja muilla tavoin hakemusprosessin loppuun saattamiseksi. Tietoja käsitellään sähköisesti, jos lähetät sovellusasiakirjat organisaatiomme sähköisesti, esimerkiksi sähköpostitse. Jos teet hakemuksen jälkeen työsopimuksen, lähettämäsi tiedot voidaan tallentaa henkilöasiakirjallasi tyypillisten organisaatio- ja hallintoprosessien vuoksi asiaa koskevien lakisääteisten säännösten mukaisesti. Lähettämäsi tiedot poistetaan automaattisesti, jos hakemuksesi hylätään. Kuusi kuukautta siitä, kun ilmoitamme hylkäämisestä. Tätä ei sovelleta, jos lakisääteiset vaatimukset (kuten todistustaakka yleisen tasa-arvolain nojalla) edellyttävät, että tallennamme tiedot kauemmin tai jos olet nimenomaisesti suostunut pitämään tietosi tallessa pidemmäksi ajaksi potentiaalisille hakijoillemme tietokanta.

5 Oikeusperuste henkilötietojen käsittelyyn

Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos se on välttämätöntä, jos lakisääteiset määräykset sen edellyttävät, tai jos olet nimenomaisesti suostunut tällaiseen käsittelyyn.

6 Käsittely perustuu kiinnostuksen kohteeseen

Muiden oikeutettujen etujen suojelemiseksi meillä on laillisesti oikeus käsitellä henkilökohtaisia tietoja. Siltä osin kun asianomaisen henkilön edut tai perusoikeudet eivät poikkea omistamme.

7 Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Emme lähetä tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Vain palvelukumppanimme ovat poissuljettuja tästä säännöstä, koska edellytämme, että heidän palvelunsa suorittavat sopimussuhteen. Me noudatamme tiukasti lakisääteisiä säännöksiä. Vain vaaditut vähimmäistiedot toimitetaan. Kaikki palveluntarjoajat ovat velvollisia noudattamaan sovellettavia tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.

Tarjoamme tietosi seuraaville yhteisöille:
Palveluntarjoajat Datan tyyppi
Kuljetuspalvelujen tarjoajat Kaukokiito, Posti, UPS
Pakkauspalvelun tarjoaja Posti

8 Henkilötietojen luovuttaminen kolmannelle maalle tai kansainväliselle järjestölle

Emme lähetä henkilötietojasi kolmansiin maihin / kansainvälisiin järjestöihin, emmekä aio tehdä niin tulevaisuudessakaan.

9 Tietojen tallennusaika

Säilytämme henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin se on tarpeellista, tai johon olet antanut suostumuksesi, ellei ole muita oikeudellisia velvoitteita, kuten kaupallisten ja verolainsäädäntöjen säilyttämisaikoja.

10 Asianosaisten oikeudet

10.1 Tiedot

Sinulla on oikeus saada henkilökohtaisia tietoja tai salasanasi tallennettavia tietoja milloin tahansa sekä näiden tietojen alkuperään, vastaanottajaan, jolle tiedot toimitetaan, ja tietojenkäsittelyn tarkoituksesta. Pyydämme ottamaan yhteyttä meihin tätä tarkoitusta varten annettuun osoitteeseen tai jos sinulla on muita henkilökohtaisiin tietoihisi liittyviä kysymyksiä.

10.2 Korjaus

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme virheelliset henkilötietotosi.

10.3 Poistaminen

Henkilökohtaiset tietosi poistetaan, jos peruutat suostumuksesi tallentaa tällaiset tiedot, tai jos emme enää saa tallentaa tietoja lain mukaan.

10.4 Käsittelyn rajoittaminen

Jos henkilötietojesi käsittely on rajoitettua, emme käsittele niitä.

10.5 Vastalause

Jos vastustat emme enää käsittele henkilötietojasi, ellemme voi näyttää toteen syitä jotka ovat suuremmat, kuin etusi ja oikeutesi esim. yleisen edun tai viranomaisen vuoksi.

10.5.1 Vastalause mainossähköpostiviesteihin

Vastuutamme siihen, että tiedot, joita meidän on ilmoitettava oikeudellisessa ilmoituksessamme, käytetään lähettämään mainoksia ja informaatiomateriaaleja, joita emme ole nimenomaisesti pyytäneet. Verkkosivuston ylläpitäjät varaavat nimenomaisesti oikeuden ryhtyä oikeudellisiin toimiin, jos heidät liitetään mainostustietoihin, esimerkiksi roskapostiviesteihin.

10.6 Tiedonsiirto-ominaisuus

Sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tietojasi jäsenneltyyn, yhteiseen ja koneellisesti luettavissa olevaan muotoon ja lähettää tiedot muille organisaatioille.
Voit myös pyytää, että lähetämme henkilökohtaiset tiedot suoraan toiseen organisaatioon, mikäli se on teknisesti mahdollista.

11 Peruuttaminen

Sinulla on oikeus peruuttaa milloin tahansa myöntämäsi suostumuksesi. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.

12 Valitukset valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus esittää valituksesi henkilötietojesi käsittelystä valvovan viranomaisen kanssa:
Tietosuojavaltuutettu ja tiedotusvapaus:
http://www.tietosuoja.fi/fi/index.html

13 Verkkoosivuilla anonyymina vierailu

Voit yleensä vierailla verkkosivustollamme ilman henkilökohtaisia tietoja. Tällaisissa tapauksissa emme tallenna mitään henkilökohtaisia tietojasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että jos teet niin, et ehkä voi käyttää kaikkia verkkosivustomme toimintoja kokonaan. Palvelumme parantamiseksi analysoimme vain tilastotietoja, jotka eivät liity sinuun henkilökohtaisesti.

14 Automaattinen päätöksenteko

Käytämme automatisoituja päätöksentekoprosesseja verkkosivuillamme. Emme käytä henkilökohtaisia tietoja täällä. Ohjaamme asiakkaamme nimettömästi tuotteeseen plug -finderin avulla.

15 Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn muuttaminen

Jos aiomme käyttää henkilökohtaisia tietoja muuhun tarkoitukseen kuin siihen, jota varten olemme ne keränneet, ilmoitamme tästä muusta tarkoituksesta ennen tietojen käsittelyä.

16 Muutokset tietosuojalausuntoon

Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa turvallisuutemme ja tietosuojatoimenpiteitämme tarvittaessa lain ja / tai teknisen kehityksen perusteella. Tällöin mukautamme myös tietosuojatietomme vastaavasti. Huomioi siis aina tietosuojalausunnon nykyinen versio.

17 Kysymykset, ehdotukset ja valitukset

Annamme mielellämme tietoa ja vastauksia siitä, miten organisaatiomme käsittelee henkilötietojasi milloin tahansa. Jos sinulla on kysyttävää, johon tämä tietosuojalausunto ei vastaa, tai jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä ilmoitettuun osoitteeseen.
Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan suoraan tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä.