Yritysryhmä fischer

fischer toimii nykysin maailmanlaajuisena yrityksenä neljällä toimialalla, jotka ovat kiinnitysjärjestelmät, järjestelmät autoteollisuudelle, fischertekniikka ja prosessineuvonta. Vuosikymmeniä jatkunut menestyksellinen kasvumme ja johtava asemamme markkinoilla perustuvat innovaatiokykymme vahvuuteen. Innovaatio merkitsee meille jatkuvia uudistuksia. Nämä uudistukset eivät rajoitu vain tuotteisiimme. Tarkastamme myös päivittäin tekniset menetelmämme, organisaatiomme ja kaikki liiketoimintaprosessimme niiden parantamiseksi ja tarpeettomien toimintojen välttämiseksi, jotta voimme siten tuottaa enemmän tulosta asiakkaillemme ja yrityksellemme.

Olemme perheyritys, jota johtaa Fischerin perheenjäsen. Mielestämme siitä on meille paljon etua. Asiakkaamme ja heidän tarpeensa kuten myös työntekijämme ovat meille kaikkein tärkeimpiä, eivät osakkaat tai neljännesvuosiraportit. Suuntaudumme ajattelussamme ja toiminnoissamme pitkän tähtäyksen päämääriin. Mutta myös lyhyen aikavälin päätökset auttavat meitä reagoimaan nopeasti ja joustavasti muuttuviin toimintaedellytyksiin.

Toimintaperiaatteissamme olemme määritelleet arvot, jotka ovat kaikille yrityksessä työskenteleville sitovia ja jotka määrittävät toimintaamme päämäärien saavuttamisessa. Nämä arvot ovat innovatiivisuus, tulosvastuullisuus ja luotettavuus. Nämä sekä jatkuvan kehittämisen prosessi edellyttävät päteviä ja yrittäjähenkisiä työntekijöitä. Tärkein pääomamme ovat työntekijät, eivät laitteistot ja koneet. Sen vuoksi investoimme voimallisesti koulutukseen ja jatkokoulutukseen.

Kiinnitysjärjestelmät

Kiinnitysjärjestelmät

fischerin liiketoiminnan ydin ja painopiste on kiinnitysjärjestelmien alueella. Se on erityisosaamisaluettamme. 14 000 työntekijän avulla pystymme tarjoamaan ratkaisun kaikkiin kiinnitysongelmiin.

fischer-järjestelmät autoteollisuudelle

fischer-järjestelmät autoteollisuudelle

fischer-järjestelmät autoteollisuudelle on johtava täyden palvelun toimittaja ajoneuvojen sisätilaratkaisuille. Nämä tuotteet tarjoavat kuljettajille ja matkustajille kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen.

fischertekniikka ja fischer TiP

fischertekniikka ja fischer TiP

fischertekniikan rakennussarjat ovat klassikkoja rakennuslelujen alalla. Näillä laatuleluilla "Made in Germany" on maailmanlaajuinen faniklubi.

fischer Consulting

fischer Consulting

fischer Consulting on kansainvälisesti toimiva yritysneuvonta, joka konsultoi yrityksiä, instituutioita ja viranomaisia eri markkinoilla prosessien suunnittelussa ja Lean-johtamisen käyttöönotossa.